Λυκογιάννης: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Την επιθυμία να παρουσιαστούν σοβαροί και αποφασισμένοι οι παίκτες του Ίκαρου στο ματς με τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Άρης Λυκογιάννης.

Την επιθυμία να παρουσιαστούν σοβαροί και αποφασισμένοι οι παίκτες του Ίκαρου στο ματς με τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Άρης Λυκογιάννης. Ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική, στην συγκεκριμένη αναμέτερηση.

Αρχικά, ο Λυκογιάννης τόνισε: «Είναι περιττό να μιλήσουμε για την αξία του Παναθηναϊκού, αλλά είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε κάποια πράγματα από αυτό το παιχνίδι. Ο αντίπαλος μας έχει κατακτήσει τόσα τρόπαια, επειδή δουλεύει σκληρά και με λεπτομέρεια, είτε παίζει απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, είτε απέναντι στον Ίκαρο. Έτσι κι εμείς πρέπει να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο, δίχως να μας απασχολεί η ανωτερότητα του Παναθηναϊκού. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, για τους επόμενους αγώνες μας».

Από την πλευρά του, ο Μάρκο Λιούμπισιτς τόνισε: «Όλοι γνωρίζουμε το ειδικό βάρος του αντιπάλου μας και τις. αμέτρητες δυσκολίες που έχει το μεταξύ μας παιχνίδι. Από την μια θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να βγάλουμε στο παρκέ, πράγματα που κάνουμε στις προπονήσεις, αλλά δεν δείξαμε στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Από την άλλη, παίζοντας με έναν αντίπαλο κορυφαίου επιπέδου, μπορούμε να μάθουμε πολλά πράγματα, από τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν όλα τα μέλη του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.