Παναθηναϊκός: «Αυγενάκης κερνάει, Χρυσοχοΐδης πίνει»

Σφοδρή επίθεση στον Υφυπουργό Αθλητισμού και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη εξαπέλυσε ο Παναθηναϊκός με αφορμή τα γεγονότα γύρω από τις εκλογές της ΕΟΚ

Νωρίτερα το πρωί, η αστυνομία αποφάσισε για λόγους ασφαλείας να εμποδίσει την διεξαγωγή των επικείμενων εκλογών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Λίγο αργότερα είχαμε μεταξύ άλλων και την ανακοίνωση-αντίδραση της ΕΟΚ από την οποία καλούνται κανονικά τα σωματεία να προσέλθουν στη διαδικασία των εκλογών.

Θέση στο ζήτημα που έχει προκύψει εδώ και λίγες ώρες πήρε και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επιτίθεται στον Λευτέρη Αυγενάκη και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ενώ στο τέλος τονίζει πως: «το ελληνικό μπάσκετ θα νικήσει. Η Δημοκρατία θα νικήσει»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Ο μεγαλύτερος ελληνικός Σύλλογος καλαθοσφαίρισης δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος σε όλα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στο χώρο του μπάσκετ.


Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος ουδεμία σχέση με τις αξίες της Κρήτης έχει, αφού έφαγε τα μούτρα του σε όλες τις προσπάθειες χειραγώγησης των λοιπών ομοσπονδιών, έθεσε σαν τον ύψιστο αγώνα του την Ομοσπονδία με τις μεγαλύτερες επιτυχίες για την Ελλάδα, αυτή του μπάσκετ.
Αφού καταπάτησε το Σύνταγμα, έβαλε μπροστά τον πιο αποτυχημένο Υπουργό της Κυβέρνησης, τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να προσπαθήσει να εμποδίσει την ύψιστη δημοκρατική διαδικασία, αυτή των εκλογών.


Η δικαιολογία του κ. Χρυσοχοΐδη ήταν ο φόβος για πρόκληση… επεισοδίων με ευφάνταστα σενάρια και κατασκευασμένες πληροφορίες του ίδιου του Αυγενάκη.


Αυγενάκης κερνάει, Χρυσοχοΐδης πίνει.


Ο Χρυσοχοΐδης, αντί να κοιτάξει την Ελλάδα που έχει γίνει η χαρά του κάθε εγκληματία με εισβολές στα σπίτια μας και δημόσιους αυνανισμούς σε κάθε στάση λεωφορείου, ασχολείται με τις ονειρώξεις του Αυγενάκη και της επιχειρηματικής του παρέας από την Πάτρα και την Θεσσαλονίκη.
Αλήθεια κύριε Χρυσοχοΐδη: Τι έγινε με το στοίχημά σας να πιάσετε τους δολοφόνους του Καραϊβάζ και της Καρολάιν;
Το χάσατε και είπατε να ασχοληθείτε με τα στοιχήματα του Αυγενάκη και της παρέας του;


Ο Παναθηναϊκός δεν θα επιτρέψει στους Αυγενάκη, Χρυσοχοΐδη να βάλουν στο γύψο το ελληνικό μπάσκετ.
Το ελληνικό μπάσκετ θα νικήσει. Η Δημοκρατία θα νικήσει.

Με κάθε νόμιμο και δημοκρατικό τρόπο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.