Μουράτος: «Το Λαύριο είναι στην καρδιά μου»- Αγραβάνης: «Θα προκριθεί όποιος αποδείξει ότι το θέλει πιο πολύ»

Οι αρχηγοί του Λαυρίου και του Προμηθέα συμφώνησαν ότι η δίψα διάκρισης και η αποφασιστικότητα θα παίξουν τον καθοριστικότερο ρόλο στην διεκδίκηση της πρόκρισης στους τελικούς των play offs.

Η θέληση για διάκριση και η αποφασιστικότητα ήταν ο κοινός παρανομαστής των δηλώσεων που έκαναν οι αρχηγοί του Λαυρίου και του Προμηθέα, Βασίλης Μουράτος και Δημήτρης Αγραβάνης στην κοινή συνέντευξη Τύπου των ομάδων που συμμετέχουν στην ημιτελική φάση των play offs της Stoiximan Basket League, ενόψει και του πρώτου αγώνα των ομάδων, την Πέμπτη (20/5, 21.00).

Οι δηλώσεις του Βασίλη Μουράτου:

«Είναι τιμή που βρίσκομαι δίπλα σε παίκτες και ανθρώπους που έχουν κάνει χιλιόμετρα στον χώρο του μπάσκετ και θα ήθελα να είμαι εδώ κι άλλες χρονιές. Ισοσταθμίζουμε την έλλειψη εμπειρίας με την δίψα και την θέληση για διάκριση, αυτό είναι που κάνουμε σε κάθε ματς. Κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και παραμείναμε πιστοί στο πλάνο. Αυτός είναι ο στόχος μας, να συνεχίσουμε να είμαστε αυτοί που ήμασταν και στην κανονική διάρκεια. Από εκεί και πέρα, ό,τι προκύψει. Το Λαύριο έχε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Ήταν εκεί για εμένα όταν δεν είχα πραγματοποιήσει καλές χρονιές. Επειδή έχω μεγαλώσει με αυτές τις αξίες, το Λαύριο έχει προτεραιότητα για μένα και την επόμενη σεζόν”.

Ο κόουτς είναι το «Α και το Ω» για το Λαύριο, κάνει πολλά πράγματα που δεν παίρνει το credit (πίστωση) που χρειάζεται, εννοώ μόνο του προπονητή. Το οικογενειακό κλίμα είναι ξεκάθαρα αποτέλεσμα του χαρακτήρα του και όλα τα συγχαρητήρια πρέπει να πηγαίνουν σε εκείνον».

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Αγραβάνη:

«Συγχαρητήρια στις ομάδες που προκρίθηκαν δίκαια στην τετράδα. Το Λαύριο έχει κάνει μια πολύ καλή σεζόν, έχει παίκτες με χαρακτήρα, έναν πολύ καλό προπονητή. Εμείς σκεφτόμασταν μόνο το Περιστέρι και τώρα θα προετοιμαστούμε για το πρώτο παιχνίδι. Η ομάδα έχει πολλούς παίκτες με προσωπικότητα, παίζουμε με ένα μυαλό σε άμυνα κι επίθεση και το βασικό συστατικό για να κερδίσεις το Λαύριο είναι να είσαι σκληρός. Τα ματς των playoffs δεν έχουν σχέση με την κανονική περίοδο. Είναι ποιος το θέλει πιο πολύ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.