Λαύριο – Κολοσσός 87-68: Άνετο πρώτο βήμα (hls)

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έκανε το πρώτο βήμα στην σειρά απέναντι στους Ροδίτες παίρνοντας μάλιστα μια νίκη με μεγάλη διαφορά.

Ο πρώτος γύρος των playoffs της Basket League ξεκίνησε με το Λαύριο να υποδέχεται τον Κολοσσό και τους γηπεδούχους να παίρνουν μια άνετη νίκη με σκορ 87-68 και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση τους στην επόμενη φάση.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη είχε μια εξαιρετική κανονική περίοδο η λήξη της οποίας την βρήκε και στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και με παρόμοια καλή εικόνα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της και στα playoffs.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω με διψήφια διαφορά από το ημίχρονο με το Λαύριο να έχει βρει ρυθμό στο επιθετικό κομμάτι και να καταφέρνει να περιορίσει αισθητά τον αντίπαλο του με την καλή άμυνα που έπαιξε κυρίως στο δεύτερο δεκάλεπτό της αναμέτρησης όπου περιόρισε τους Ροδίτες στους 11 πόντους.

Η ομάδα του Ηλία Καντζούρη προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς στο τελευταίο δεκάλεπτό αλλά και πάλι το Λαύριο είχε τον τρόπο και τις απαντήσεις ώστε να μην δώσει περιθώρια στον αντίπαλο του να ψάξει κάτι παραπάνω και μάλιστα το τέλος του ματς βρήκε την διαφορά οριακά κάτω από τους 20 πόντους.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Μουράτος και Ντιαλό με 23 και 20 πόντους αντίστοιχα, ενώ από τον Κολοσσό ξεχώρισαν οι Άρτις με 19 πόντους και Ντράγκοβιτς με 17.

Τα δεκάλεπτα: 22-19, 18-11, 25-21, 22-17

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.