Τζέιμς: «Θα γίνω ηγέτης του Άρη»

Αποφασισμένος να οδηγήσει τον Άρη σε επιτυχίες εμφανίζεται ο Ντομινίκ Τζέιμς, ο οποίος έφτασε στη Θεσσαλονίκη.

Αποφασισμένος να οδηγήσει τον Άρη σε επιτυχίες εμφανίζεται ο Ντομινίκ Τζέιμς. Ο Αμερικανός παίκτης έφτασε στην Θεσσαλονίκη και τόνισε πως θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του ώστε να βοηθήσει τους «κίτρινους» στην επίτευξη των στόχων τους. Επίσης, υπογράμμισε πως είναι έτοιμος για την αναμέτρηση του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Αρχικά, ο Τζέιμς δήλωσε κατά την άφιξή του στην Ελλάδα: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Άρη. Πέρσι είχα έρθει στη Θεσσαλονίκη ως αντίπαλος, ως παίκτης της Ακαντέμικ Σόφιας, και θυμάμαι πολύ καλά τους φανατικούς οπαδούς της ομάδας. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι ύστερα από ένα χρόνο θα έπαιζα γι’ αυτόν τον κόσμο. Είναι κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενο».

Και συμπλήρωσε: «Δεν έχω πρόβλημα να γίνω ο ηγέτης του Άρη. Μπορώ να το καταφέρω. Είχα ηγετικό ρόλο και στο κολέγιο Μαρκέτ, άλλωστε. Είναι κάτι που ξέρω να το κάνω. Αυτή είναι η τρίτη μου χρονιά στην Ευρώπη και πιστεύω ότι δεν θα χρειαστώ πολύ χρόνο προσαρμογής στις συνθήκες που θα βρω εδώ. Γνωρίζω ότι παίζουμε με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα είναι ένα τεστ για μας. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.