Φλεβαράκης: «Δυνατό τεστ με Πανιώνιο»

Ως ένα δυνατό τεστ εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος βλέπει την αναμέτρηση απέναντι στον Πανιώνιο ο Κώστας Φλεβαράκης.

Ως ένα δυνατό τεστ εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος βλέπει την αναμέτρηση απέναντι στον Πανιώνιο ο Κώστας Φλεβαράκης. Ο Έλληνας τεχνικός του Ηλυσιακού πιστεύει πως ο αγώνας με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, μπορεί να δώσει χρήσιμα συμπεράσματα και εμπειρία στην ομάδα του, πέρα από την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος.

Αρχικά, ο Φλεβαράκης δήλωσε: «Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, έτσι και σε αυτό, εναντίον του Πανιωνίου, θα έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε τη βελτίωση των παικτών σε όλα τα επίπεδα και ειδικά σε αυτό της χημείας της ομάδας. Για μας είναι ένας ακόμη αγώνας προετοιμασίας, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι πάντα υπολογίσιμος, ειδικά μέσα στην έδρα του».

Και συμπλήρωσε: «Θέλουμε να δούμε την αντίδραση μας σε κάποιες καταστάσεις και να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο με στόχο να γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι και ειδικά τα νεότερα παιδιά να αποκτούν εικόνες και εμπειρίες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.