Φλεβαράκης: «Κομβικό το παιχνίδι με τον Απόλλωνα»

Η κούραση των παικτών του είναι το βασικότερο θέμα που απασχολεί τον Κώστα Φλεβαράκη, ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας (7/12) για την 9η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Η κούραση των παικτών του είναι το βασικότερο θέμα που απασχολεί τον Κώστα Φλεβαράκη, ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας (7/12) για την 9η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.
Ο τεχνικός της ομάδας των Τρικάλων μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου χαρακτήρισε κομβικό το ματς με τους Πατρινούς και τόνισε πως πρέπει να δείξουν αποτελεσματικότητα στην άμυνα για να έχουν πιθανότητες να πάρουν τη νίκη.
«Είναι κομβικό παιχνίδι. Με απασχολεί η κούραση βασικών παικτών μας, ειδικά των ψηλών. Ξέρουμε τις δυνατότητες και τις αδυναμίες μας, όπως και ότι χωρίς προετοιμασία θα τα βρίσκαμε μπροστά μας αυτά. Το Σάββατο, όμως, θα πρέπει να είμαστε φρέσκοι και να βάλουμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε. Χρειάζεται να είμαστε αποτελεσματικοί αμυντικά και από τη στιγμή που πάρουμε στην επίθεση τις βοήθειες που μας έχουν συνηθίσει κάποια παιδιά, θα χαμογελάσουμε στο τέλος».
Αναφερόμενος αναλυτικότερα στον Απόλλωνα, είπε: «Πρέπει να τα δώσουμε όλα απέναντι σε μία ομάδα που είναι ψηλότερα στη βαθμολογία από μας, είναι σε καλή κατάσταση, με προπονητή που δουλεύει καιρό στις τάξεις της. Διαθέτει καλούς παίκτες με ξεκάθαρους ρόλους, αλλά και τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας (σ.σ. στην πραγματικότητα ο Ντεμάριους Μπολντς είναι δεύτερος σκόρερ της Α1, πίσω από τον ΜακΚόλουμ του Πανιωνίου). Δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται από τις ομάδες που μπορεί να μπει στα πλέι οφ. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, σε κάθε κατοχή, χωρίς να έχουμε τη σκέψη μας στο παιχνίδι που χάσαμε την περασμένη εβδομάδα από το Ρέθυμνο. Στην Κρήτη κάναμε υπερπροσπάθεια και ηττηθήκαμε στο φινάλε του ματς. Μας πληγώνει να χάνουμε έτσι, αλλά πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Οι ομάδες “χτίζονται” σιγά-σιγά, έχουμε κάνει άλματα δουλεύοντας και θα το εισπράξουμε αυτό στο τέλος».
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ενίσχυσης του ρόστερ, απάντησε: «Θα το δούμε στη διακοπή του πρωταθλήματος. Οι προσθαφαιρέσεις πρέπει να είναι ουσιαστικές, όχι για να πεις ότι απέκτησες παίκτες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.