Μαρκόπουλος: «Ούτε με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό έτσι!»

Παράπονα για την αντιμετώπιση που είχε ο ΠΑΟΚ από την διαιτησία έκανε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά το τέλος του ματς με τον Ηλυσιακό.

Παράπονα για την αντιμετώπιση που είχε ο ΠΑΟΚ από την διαιτησία έκανε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά το τέλος του ματς με τον Ηλυσιακό.
«Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό για τη νίκη του. Προσπάθησαν πολύ. Παίξαμε κακό παιχνίδι και σίγουρα δεν ήταν αυτός ο ΠΑΟΚ που θα έπρεπε. Ίσως φταίει η αποχή, αλλά θέλω να πω κάτι. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στα δίποντα, ήταν καλύτερος στα τρίποντα, ήταν καλύτερος στα ριμπάουντ, είχε 17 ασίστ και οι αντίπαλοι 7, ήταν καλύτερος και στο Ranking, εκτός από τις βολές.
Ο Ηλυσιακός εκτέλεσε 35 και εμείς 12. Ούτε με Παναθηναϊκό, ούτε με Ολυμπιακό έγινε κάτι τέτοιο. Εμείς δεν παίξαμε καλά, παίξαμε άσχημα, αλλά. Εάν θέλουμε να πετύχουμε κάτι ως το τέλος του πρωταθλήματος, πρέπει να δουλέψουμε πολύ και να διορθώσουμε κάποια πράγματα».

Από πλευράς παικτών ο Βαγγέλης Μαργαρίτης τόνισε: «Μας στοίχισε το πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν πολύ κακοί ειδικά στην άμυνα. Ανεβάσαμε την απόδοσή μας στη συνέχεια και φέραμε το παιχνίδι στα ίσια. Πήγε το ματς στο ένα σουτ και χάσαμε το παιχνίδι.

Πρέπει να αφήσουμε το παιχνίδι και να δούμε την συνέχεια. Δεν ξέρω εάν έφταιγε η διακοπή. Ήμασταν πολύ κακοί και δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε σωστά στην αρχή ενώ ξέραμε ότι η Ηλυσιακός θα έμπαινε δυνατά. Το κάναμε στο δεύτερο, αλλά μας στοίχισε αυτό το ξεκίνημα του αγώνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.