Σορεντίνο: «Φαβορί η Φιορνετίνα στον τελικό»

Ο Στέφανο Σορεντίνο τόνισε πως η Φιορεντίνα είναι το φαβορί στον τελικό του Europa Conference League.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας συμπλήρωσε πως οι δυο περσινοί χαμένοι τελικοί των «βιόλα» θα παίξουν ρόλο στον φετινό τελικό. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις αναμνήσεις του από το πέρασμά του από την ΑΕΚ.

Αρχικά, ο Σορεντίνο δήλωσε: «Στην Ελλάδα τα γήπεδα είναι πολύ ζεστά και δεν είναι εύκολο να πας να παίξεις εκεί, παρόλο που είναι τελικός και τα εισιτήρια θα μοιραστούν. Σίγουρα οι προσδοκίες θα είναι πολύ υψηλές, θυμάμαι τους πανηγυρισμούς μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Μίλαν στο Champions League, τότε ο Ολυμπιακός παίζει στο γήπεδο του αντιπάλου του. Είναι ξεκάθαρο ότι ένας τελικός δεν είναι ένας αγώνας όπως όλοι οι άλλοι».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε: «Ναι, αλλά σε έναν τελικό αυτό μετράει λίγο, δείτε τι έγινε ανάμεσα στην Αταλάντα και την Μπάγερ. Σίγουρα μετά τους δύο περσινούς τελικούς, η Φιορεντίνα πρέπει να το φέρει σπίτι της αυτή τη φορά, σημείωσε».

Τέλος, μίλησε και για τον Τερατσιάνο: «Στην Ιταλία υπάρχει πάντα κριτική, ο πρώτος στόχος είναι ο προπονητής και ο δεύτερος ο τερματοφύλακας. Ο Τερατσιάνο είναι ίσως ένας παίκτης με λίγη κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης, αλλά αυτά τα χρόνια στη Φιορεντίνα έχει δείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί και η απόκρουσή του στη Μπριζ ήταν καθοριστική για την επίτευξη του τελικού. Κάποια λάθη μπορεί να συμβούν, τον ξέρω και τον σέβομαι, ξέρω ότι ξέρει να αφήνει την κριτική να περνάει στα ψιλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.