Το Κύπελλο οδηγός και για τους δύο

Άρης και ΠΑΟΚ ηλεκτρίζουν τη Θεσσαλονίκη, στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Basket League ("Νick Galis Hall", Σάββατο, 21:30, ΝS1), με τις δύο ομάδες να θέλουν να επαναλάβουν ή να αποφύγουν όσα έκαναν στο πρόσφατο ματς του Κυπέλλου.

Άρης και ΠΑΟΚ ηλεκτρίζουν τη Θεσσαλονίκη, στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Basket League (“Νick Galis Hall”, Σάββατο, 21:30, ΝS1), με τις δύο ομάδες να θέλουν να επαναλάβουν ή να αποφύγουν όσα έκαναν στο πρόσφατο ματς του Κυπέλλου.

Οι «κίτρινοι» έφυγαν θριαμβευτές από την Πυλαία πριν από περίπου δύο εβδομάδες, παίρνοντας μαζί με το ροζ φύλλο και την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Ωστόσο ο Βαγγέλης Αγγέλου ξέρει καλύτερα από τον καθένα πως η νίκη αυτή δεν σημαίνει τίποτα, επισημαίνοντας την προσοχή των παικτών του:

«Η αυτοσυγκέντρωση και η ομαδικότητα στα 40 λεπτά του αγώνα, είναι βασικότατος στόχος για τον έλεγχο του παιχνιδιού» ήταν ένα μέρος από τις δηλώσεις του, ενώ ο διακριθείς του παιχνιδιού για το Κύπελλο, Μιχάλης Πελεκάνος, τόνισε:

«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι για το Πρωτάθλημα, το οποίο δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό του Κυπέλλου. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κυρίως αμυντικά και να μην παρεκκλίνουμε από τις οδηγίες του προπονητή μας».

Ο τεχνικός του Άρη θα έχει στη διάθεσή του τον Ζήση Σαρικόπουλο, που είναι πλέον έτοιμος αγωνιστικά, ενώ θα στερηθεί ξανά τις υπηρεσίες του Τζέρεμι Χαντ. Ο Αμερικανός είναι εντάξει από ιατρικής πλευράς, αλλά προτιμήθηκε να προφυλαχθεί. Οι φίλοι των «κιτρίνων», μάλλον θα τον δουν να αγωνίζεται στο επόμενο εντός έδρας ματς με την Κηφισιά.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη την Τρίτη κόντρα στην Μπουντούτσνοστ, χάρη σε εύστοχο σουτ του Κούπερ στο φινάλε, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να υπολογίζει στην καλή ψυχολογία των παικτών του.

«Είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, σε μία δυνατή έδρα και θέλουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η ομάδα μας κάτω από αυτές τις συνθήκες» ήταν ένα μέρος των δηλώσεων του κόουτς, με τα περισσότερα από όσα είπε να περιστρέφονται γύρω από το κατάμεστο «Νick Galis Hall».

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, με τον Τσαϊρέλη να χαρακτηρίζει κακή παρένθεση το παιχνίδι του Κυπέλλου:

«Εμείς θα είμαστε διαφορετική ομάδα, γιατί το παιχνίδι του Κυπέλλου ήταν μία κακή παρένθεση για μας και σίγουρα δεν είναι αυτό το πραγματικό μας πρόσωπο».

Καλύτερα βέβαια τα είπαν οι Αντώνης Ασημακόπουλος και Λεωνίδας Κασελάκης στο live chat του novasports.gr, όπου απάντησαν στις ερωτήσεις τών φιλάθλων.

Η προϊστορία σε επίπεδο πρωταθλήματος είναι «ασπρόμαυρη», αφού ο ΠΑΟΚ έχει το πάνω χέρι με 33 νίκες, έναντι 24 του Άρη. Οι «κίτρινοι» παρόλα αυτά, έχουν τον πρώτο λόγο στο γήπεδό τους, αφού το σχετικό σκορ είναι 16-11.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.