«Βλέπει» Χαρίση – Παπαργυρόπουλο, περιμένει Τσάμη

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κώστα Χαρίση έχει επιδείξει ο Ίκαρος, με τον έμπειρο σέντερ να ρίναι η πρώτη του επιλογή για τη φροντ λάιν της ομάδας.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κώστα Χαρίση έχει επιδείξει ο Ίκαρος, με τον έμπειρο σέντερ να ρίναι η πρώτη του επιλογή για τη φροντ λάιν της ομάδας. Την ίδια ώρα εξετάζει την περίπτωση του Ρήγα Παπαργυρόπουλου, ενώ βρίσκεται εν αναμονή της απάντησης του Άγγελου Τσάμη.

Τόσο η περίπτωση του τελευταίου, όσο και αυτή του Χαρίση είναι διόλου εύκολες πάντως. Όσον αφορά στον Έλληνα ψηλό, η πολύ καλή χρονιά που έκανε με τον Κολοσσό έχουν… αυξήσει τις προσδοκίες του παίκτη. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Τσάμη, ο οποίος αναμένεται να απαντήσει αύριο (Τρίτη 5/7) στην πρόταση των Καλλιθεατών.

Στο μεταξύ, στον Ίκαρο έχουν αρχίσει να προτείνονται παίκτες, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να έχουν ξεχωρίσει μεταξύ αυτών τον φόργουορντ του Αμύντα Ρήγα Παπαργυρόπουλο. Μελετούν την περίπτωση του, χωρίς να έχουν κάνει κάποια κίνηση ακόμη.
Την ίδια ώρα, κινούνται και στον τομέα των ανανεώσων συμβολαίων περιμένοντας τις απαντήσεις των Μιχάλη Πολυτάρχου και Βαγγέλη Καράμπουλα στις προτάσεις που τους έχουν κάνει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.