Τα βλέμματα στον Άγιο Θωμά

Η αναμέτρηση του Αμαρουσίου με τον Άρη συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα στη δεύτερη ημέρα των προημιτελικών των play off της Α1.

Η αναμέτρηση του Αμαρουσίου με τον Άρη συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα στη δεύτερη ημέρα των προημιτελικών των play off της Α1. Η ομάδα των βορείων προαστίων θέλει το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στους «κίτρινους», προκειμένου να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος, ενώ από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να ανακτήσουν και πάλι το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Άρης θέλει μόνο τη νίκη, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα δει τον στόχο της κατάληψης της τρίτης θέσης, να κάνει φτερά. Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ζήτησε από τους παίκτες του να επαναλάβουν εμφάνιση όμοια με αυτή του «Αλεξανδρείου», όπου είχαν επικρατήσει 86-72. Από την πλευρά του, ο Λευτέρης Σούμποτιτς τόνισε πως το συγκεκριμένο ματς είναι κομβικό για την ομάδα του και έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, θα προσπαθήσει να στείλει την σειρά σε τρίτο ματς, το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Στη Ρόδο, ο τοπικός Κολοσσός υποδέχεται τον Ολυμπιακό, θέλοντας να φέρει την σειρά στα ίσια και να μεταφέρει την σειρά σε τρίτο ματς στο ΣΕΦ. Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς δε θα έχει στην σύνθεσή της τον Βασίλη Σπανούλη και τον Ματ Νίλσεν, ενώ το ντεμπούτο του αναμένεται να κάνει και ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο Γιάννης Σφερόπουλος δεν υπολογίζει στον Ασημακόπουλο, ο οποίος είναι τραυματίας.

Τέλος, στην Καβάλα ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να σφραγίσει την πρόκρισή του στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν υπολογίζει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Αράπη και Καλαμπάκα, ενώ ο Δημήτρης Πρίφτης από την πλευρά του, θέλει από τους παίκτες του να ισοφαρίσουν την σειρά και να μείνουν «ζωντανοί» στο κυνήγι της μεγάλης έκπληξης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Μαρούσι-Άρης 17:00
Καβάλα-ΠΑΟΚ 17:00
Κολοσσός Ρόδου-Ολυμπιακός 19:00


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.