Στη Ford ο Σορντό και επίσημα

Ο Ντάνι Σορντό θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιάρι Μάτι Λάτβαλα στο ράλι της Αργεντινής για τη Ford.

Ο Ντάνι Σορντό θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιάρι Μάτι Λάτβαλα στο ράλι της Αργεντινής για τη Ford. Ο Ισπανός οδηγός θα έχει για συνοδηγό τον Κάρλος Ντελ Μπάριο και θα οδηγήσουν ένα Fiesta WRC. Την συμφωνία των δυο πλευρών ανακοίνωσε ο Μάλκολμ Γουίλσον, ο οποίος εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Αρχικά, τόνισε: «Φυσικά είμαστε απογοητευμένοι που ο Γιάρι-Μάτι θα χάσει το ράλι, αλλά το πιο σημαντικό για εκείνον και την ομάδα είναι να εξασφαλίσουμε την πλήρη ανάρρωσή του όσο το δυνατόν συντομότερα. Είμαστε πολύ τυχεροί που θα έχουμε έναν οδηγό της αξίας του Ντάνι μαζί μας. Η εμπειρία του στο ράλι της Αργεντινής ήταν το σημείο-κλείδι για την απόφαση, αφού έχει ξεκινήσει τον αγώνα πέντε φορές και τερμάτισε δεύτερος το 2009. Η συμφωνία είναι μόνο για έναν αγώνα και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους επικεφαλείςς της ομάδας του Ντάνι, καθώς ήταν εξαιρετικό ευγενικό από μέρους τους να μας βοηθήσουν σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες».

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της Prodrive, τόνισε πως είναι απογοητευμένος με την συγκεκριμένη συμφωνία. Χαρακτηριστικά, τόνισε: «Ο Ντάνι δεν θα τρέξει σε όλους τους γύρους του φετινού πρωταθλήματος μαζί μας και είναι σημαντικό για αυτόν να τρέξει σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες. Επιπλέον, είναι πολύ θετικό τόσο για το άθλημα όσο και τον Ντάνι να ανταγωνίζεται. Εχει νόημα για τους θεατές να βλέπουν τους καλύτερους οδηγούς. Η Ford είχε μία ατυχία με τον Γιάρι-Μάτι και ήμασταν σε θέση να βοηθήσουμε, επιτρέποντας στον Ντάνι να οδηγήσει στην Αργεντινή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.