Αλόνσο: «Τουλάχιστον δεν θα είμαι ο μόνος πάνω από 40!» (pic)

Ο Φερνάντο Αλόνσο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Aston Martin και μερικές μέρες μετά στάθηκε στην ηλικία του, αλλά και τον Λιούις Χάμιλτον.

Aston Martin και Φερνάντο Αλόνσο συνεχίζουν μαζί το «ταξίδι» της Formula 1. Ο Ισπανός δις παγκόσμιος πρωταθλητής υπέργαψε νέο συμβόλαιο για τουλάχιστον ακόμα δύο χρόνια στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Μάλιστα ο Αλόνσο έβαλε τέλος και στα «σενάρια» περί μετακίνησης τόσο στη Mercedes, όσο και στη Red Bull Racing. Θυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες της Formula 1, «αναζητούν» από ένα πιλότο. Η Mercedes αποχαιρετά τον Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος θα «ντυθεί» στα κόκκινα της Ferrari, ενώ η Red Bull αναμένεται να αποφασίσει για την παραμονή του Σέρχιο Πέρεζ ή την αποχώρηση του.

Ο Φερνάντο Αλόνσο προχώρησε σε δηλώσεις εν όψει της νέας χρονιάς, αλλά και της παραμονής του. Ο Ισπανός δις παγκόσμιος πρωταθλήτης αναφέρθηκε στην ηλικία του, ενώ ισχυρίστηκε ότι την σεζόν 2025 δεν θα είναι ο μόνος σαραντάρης στο grid, καθώς ο Λιούις Χάμιλτον «μεγαλώνει» ηλικιακά.

«Αυτό είναι το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχω ποτέ υπογράψει. Θα είμαι 45 χρονών ή μεγαλύτερος και θα συνεχίζω ακόμη να τρέχω. Ο Λιούις (σ.σ Χάμιλτον) θα είναι 40 τον επόμενο Γενάρη, τουλάχιστον δεν θα είμαι ο μόνος πάνω από 40+ που θα μιλάτε», δήλωσε ο Αλόνσο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.