Formula 1: Αποκαλυπτικός Πέρεζ για το συμβόλαιο, διαψεύδει ο Χόρνερ (pics, video)

Ερωτήσεις σε αγγλικό Μέσο απάντησε ο Σέρχιο Πέρεζ σχετικά με την επόμενη χρονιά στην Formula 1 και την πιθανή ανανέωση συνεργασίας με την Red Bull.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σέρχιο Πέρεζ στη «Skysports», ο Μεξικανός οδηγός της Red Bull θα έχει νεότερα για το μέλλον του μέσα στον επόμενο μήνα.

Ύστερα από τέσσερις αγώνες στο καλεντάρι της Formula 1 ο έμπειρος πιλότος ισχυρίζεται ότι είναι χαλαρός περί του θέματος με το συμβόλαιο του, παρ’ όλο που η συνεργασία με τους «ταύρους» ολοκληρώνεται στο φινάλε της σεζόν.

«Είμαι πολύ χαλαρός. Είναι η 14η χρονιά στην Formula 1. Ό,τι και αν ακολουθήσει, είμαι πολύ ευχαριστημένος με ό,τι έχω κάνει στο άθλημα μέχρι τώρα και πιστεύω ότι θα είναι θέμα χρόνου», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Η αγορά των οδηγών κινείται και τις επόμενες εβδομάδες, σίγουρα θα υπάρχει μεγάλη κίνηση. Περιμένω σε ένα μήνα να ξέρω πραγματικά τί πρόκειται να κάνω τον επόμενο χρόνο», συμπλήρωσε.

Σε αντίθεση με τον Σέρχιο Πέρεζ ο επικεφαλής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ ισχυρίστηκε ότι η ομάδα δεν βιάζεται. Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας των «ταύρων», τόνισε ότι είναι νωρίς για τέτοιου τύπου συζητήσεις, αλλά ο Μεξικανός αποτελεί προτεραιότητα της ομάδας.

«Από την αγορά οδηγών φαίνεται όρι έιναι πολύ νωρίς ακόμα. Όλοι φαίνεται να βιάζονται και έχουν ολοκληρωθεί μόλις τέσσερις αγώνες. Δεν βιαζόμαστε πολύ και προφανώς υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τα μονουέσια μας, όπως θα περίμενε κανείς. Η Τσέκο (σ.σ Πέρεζ) έχει την προτεραιότητα και θα υπάρξουν μερικοί ακόμη αγώνες πριν αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την επόμενη χρονιά», ήταν τα λόγια του Χόρνερ στο ίδιο αγγλικό Μέσο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.