Βόλφ: “Το Μονακό δυσκολεύει το μονοθέσιο μας γιατί είναι σαν… ελέφαντας”

Ο επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βολφ θεωρεί ότι στο Grand Prix του Μονακό θα αναδειχθούν περισσότερο τα προβλήματα του μονοθέσιο λόγω και του μεγέθους.

Το πρωτάθλημα της Formula 1 μας ταξιδεύει στο Μονακό για το τριήμερο 27-29 Μάϊου με τον Τότο Βολφ να εκφράζει τον προβληματισμό του σχετικά με την εικόνα που θα έχουν τα μονοθέσια της Mercedes στη πίστα.

Οι δρόμοι του Πριγκιπάτου είναι στενοί και το αυτό θα εμφανίσει αρκετά θέματα στην W13 E Performance, η οποία έχει μεγάλη έκταση, αλλά και το βάρος του μονοθέσιου θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

“Δεν μπορώ να πω πως περιμένω πολλά, γιατί στην Ισπανία ήμασταν πολύ αργοί στις αργές στροφές στο τελευταίο κομμάτι λόγω της υπερθέρμανσης των ελαστικών. Αυτό μπορεί να διαφέρει στο Μονακό, όμως εκεί κατά το παρελθόν δεν ήταν καθόλου καλός αγώνας για εμάς. Αυτό γινόταν γιατί το μονοθέσιό μας ήταν σαν ελέφαντας. Αλλά είμαι περίεργος να δω πού βρισκόμαστε στο τριήμερο αυτό. Ακόμα μας δυσκολεύει η προθέρμανση των ελαστικών και μπορώ να πω πως έχουμε τις χαμηλότερες προσδοκίες από κάθε άλλη πίστα. Δεν νομίζω να μπορώ να σας εξηγήσω επιστημονικά τι συμβαίνει. Αλλά θα είναι ακόμα ένα μάθημα για εμάς, για να μας επαναφέρει στη μάχη της κορυφής”, δήλωσε ο επικεφαλής της Mercedes εν όψει του Grand Prix στο Μονακό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.