Χάμιλτον: “Έμεινα έκπληκτος με τη συμπεριφορά του Μαξ”

Ο Λιούις Χάμιλτον είχε μια σφοδρή σύγκρουση με τον Μαξ Φερστάπεν, μάλιστα ο Ολλανδός αποχώρησε από την πίστα χωρίς να ενδιαφερθεί για την κατάσταση του Βρετανού.

Το Grand Prix της Μόντσα σημαδεύτηκε από το ατύχημα του Λιούις Χάμιλτον με τον Μαξ Φερστάπεν. Ο Βρετανός προσπάθησε να προσπεράσει τον Ολλανδό, ο τελευταίος δεν υποχώρησε στην πίεση του πιλότου της Mercedes. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το μονοθέσιο του “Mad- Max” να “καβαλήσει” εκείνο του επτάκις φορές Πρωταθλητή.

Ευτυχώς το Halo προστάτευσε τον οδηγό και είναι καλά στην υγεία του. Μετά το κακό γεγονός που εξελίχθηκε στην πίστα της Ιταλίας, ο Χάμιλτον σχολίασε την συμπεριφορά το Φερστάπεν. Μάλιστα ο οδηγός των Γερμανών ξεκαθάρισε ότι η κίνηση του νεαρού να μην ρωτήσει αν είναι καλά, τον άφησε έκπληκτο με την αρνητική σημασία.

«Κάποιος με προστάτεψε από ψηλά, με φρόντισε. Ήταν ένα αρκετά δυνατό χτύπημα στο κεφάλι, οπότε είναι λογικό να έχω δυνατό πονοκέφαλο, όμως είμαι καλά», δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είδα τον Μαξ να βγαίνει από το μονοθέσιο του και να φεύγει. Έμεινα έκπληκτος από τη συμπεριφορά του, καθώς πιστεύω πως όταν έχουμε ατυχήματα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να βεβαιωθούμε ότι ο άλλος οδηγός είναι καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης