Χόρνερ: “Στενή μάχη Red Bull – Μercedes”

Το εφετινό πρωτάθλημα της Formula 1 θα είναι μια στενή μάχη μεταξύ Mercedes και Red Bull Racing, δήλωσε ο διευθυντής της τελευταίας ομάδας Κρίστιαν Χόρνερ.

Οι θεατές της Formula 1 παρακολουθούν φέτος ένα ανατρεπτικό πρωτάθλημα, ύστερα από την κυριαρχία της Mercedes. Η Red Bull Racing δημιούργησε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, το οποίο δυσκολεύει τους Γερμανούς με τον Τότο Βολφ να υπογραμμίζει το Σάββατο (4/9) στο Grand Prix της Ολλανδίας ότι θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν τους αντιπάλους τους στο στρατηγικό κομμάτι και των pit stop. Τελικά η Red Bull Racing κέρδισε εύκολα, τον Λιούις Χάμιλτον.

Μάλιστα ο διευθυντής των “ταύρων”, Κρίστιαν Χόρνερ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Στους επόμενους αγώνες υπάρχουν πίστες που ευνοούν την Mercedes και άλλες της Red Bull Racing πρόσθεσε ο Χόρνερ.

Οι δύο επόμενοι αγώνες είναι προς την κατεύθυνση της Mercedes, η Μόντσα και το Σότσι. Έπειτα, οι δύο επόμενοι ευνοούν και πάλι εμάς. Πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ στενή μάχη, πιστεύω ότι αυτό το πρωτάθλημα οδεύει προς το Άμπου Ντάμπι”, δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη νίκη του Φερστάπεν: “Ένας τέτοιος αγώνας δεν είναι ποτέ εύκολος. Το πιο σημαντικό ήταν να πετύχει ο Μαξ την εκκίνηση, και έπειτα να περάσει τον Βάλτερι. Το κατάφερε αρκετά γρήγορα, και μετά έπρεπε απλά να καλυφτούμε από τον Λιούις. Ήταν ένας καλός, και δίκαιος αγώνας. Δεν έχω δει τέτοια αντίδραση [των θεατών] σε όλη μου την καριέρα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.