Χάμιλτον: «Λέσχη για παιδιά εκατομμυριούχων η F1»

Καταπέλτης ο Βρετανός οδηγός της Mercedes

Την κατάκτηση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη Formula 1σε συνδυασμό με τη νέα γενιά οδηγών σχολίασε ο Λιούις Χάμιλτον, δύο 24ωρα πριν το GP στο Μονακό. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, τόνισε μεταξύ άλλων πως «ζούμε σε μια εποχή που το άθλημα έχει γίνει λέσχη για τα παιδιά των εκατομμυριούχων».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν γνωρίζω εάν μετράει η άποψή μου, δεν γνωρίζω εάν μπορώ να κρίνω το εάν πρόκειται για μια καλή ή κακή γενιά» δήλωσε για τους Νόρις, Λεκρέρ, Σάινθ και συνέχισε:

«Πάντα υπάρχουν οδηγοί που έρχονται, στην περίπτωσή μου το έκανα με τον Νίκο (Ρόσμπεργκ) και τον Ρόμπερτ (Κουμπίτσα), λίγο πιο πριν ήταν ο Αλόνσο, η εποχή Σουμάχερ…πάντα θα υπάρχει μια νέα εποχή. Υπάρχει μια καλή ομάδα νέων ταλέντων στο άθλημα. Εάν τους δοθεί η ευκαιρία, ο Λάντο για μένα έχει τεράστιες προοπτικές, το ίδιο και ο Τσάρλς. Δεν μπορώ να προβλέψω ποιος απ’ αυτούς θα ηγηθεί στο άθλημα.

Για μένα προσωπικά, ζούμε σε μια εποχή που το άθλημα έχει γίνει λέσχη για τα παιδιά των εκατομμυριούχων. Εάν έπρεπε να ξεκινήσω ξανά από μια οικογένεια της εργατικής τάξης, θα ήταν αδύνατον για μένα να φτάσω εδώ σήμερα. Επειδή τα άλλα παιδιά θα είχαν πολλά περισσότερα χρήματα. Πρέπει να δουλέψουμε ώστε να το αλλάξουμε αυτό και να κάνουμε το άθλημα προσβάσιμο για τους πλούσιους και τους ανθρώπους με πιο ταπεινές καταβολές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.