Τότο Βολφ: «Η Red Bull φαβορί στο Μονακό»

Συνεχίζει «να πετάει το μπαλάκι» στη Red Bull ο επικεφαλής της Mercedes

Η αγωνιστική δράση στη F1 επιστρέφει αυτή την εβδομάδα (21-23/5) μετά το εντυπωσιακό GP στην Ισπανία που διεξήχθη πριν από δύο σαββατοκύριακα. Αυτή τη φορά οι ομάδες μεταφέρονται στο Μονακό, με τη μάχη ανάμεσα σε Mercedes και Red Bull να γιγαντώνεται μέσα στις πίστες.

Ενόψει λοιπόν του ερχόμενου GP, ο επικεφαλής των πρωταθλητών, Τότο Βολφ, μίλησε για την πρόσκληση που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του και έριξε και πάλι το μπαλάκι στη Red Bull λέγοντας πως αυτοί είναι το φαβορί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Δεν υπάρχει άλλος αγώνας όπως το Μονακό και έλειψε πολύ το 2020. Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στη δράση στους δρόμους του Πριγκιπάτου. Είναι ένα μοναδικό και έντονο αγωνιστικό τετραήμερο για οδηγούς και ομάδες, όπου δεν χωράνε λάθη. Βάζει φωτιά στα πατζάκια σου και λατρεύουμε αυτή τη πρόκληση. Το Μονακό είναι ένα σιρκουί που απαιτεί υψηλή κάθετη δύναμη. Αυτό είναι ένα πολύ δυνατό σημείο της Red Bull.

Ήταν πολύ δυνατοί στο τελευταίο κομμάτι στην Ισπανία και συχνά αυτό αποτελεί μια ένδειξη καλής απόδοσης στο Μονακό. Πηγαίνουμε λοιπόν στον επόμενο αγώνα γνωρίζοντας πως είναι το φαβορί, όμως γνωρίζουμε πως θα έχουμε δυνατό ανταγωνισμό και από άλλες ομάδες. Αλλά όπως γίνεται σε όλη τη σεζόν, μας αρέσει το κυνήγι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.