Γουέμπερ: «Θα διάλεγα Φέτελ»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Σεμπάστιαν Φέτελ, ο Μαρκ Γουέμπερ.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Σεμπάστιαν Φέτελ, ο Μαρκ Γουέμπερ. Ο Αυστραλός πιλότος τόνισε πως αν μπορούσε να διαλέξει τον ομόσταβλό του, τότε αυτός θα ήταν και πάλι ο Γερμανός πρωτοπόρος του πρωταθλήματος. Ο Γουέμπερ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της F1. Αναλυτικά τόνισε:

Για το ποιο Παγκόσμιο Πρωταθλητή θα ήθελε για teammate; «Τον Χουάν Μανουέλ Φάντζιο. Η δεύτερη επιλογή μου είναι ο Σεμπάστιαν Φέτελ»

Σε ποια πίστα θα ήθελε να τρέχει για όλη του τη ζωή; «Στην πίστα Σεπάνγκ. Είναι μια υπέροχη πίστα με τις συνθήκες που μπορεί να έχει, αλλά αγαπώ αυτό το σιρκουί»

Σε ποια δεκαετία θα γύριζε αν μπορούσε να γυρίσει πίσω το χρόνο; «Στο 1980. Οι αγώνες ήταν επικίνδυνοι τότε, οι πιλότοι έπρεπε να έχουν. κότσια. Ήταν η εποχή που ήμουν μικρός και έβλεπα τους αγώνες από την τηλεόραση. Για να είμαι ειλικρινής μεταξύ 1950 και 1960 ήταν ακόμη πιο επικίνδυνα. Συνεπώς, το 1980 είναι η καλύτερη περίοδος»

Για τον ποιο πιλότο θα ήθελε να είχε στην ομάδα του, αν ήταν αφεντικό: «Τον Φερνάντο Αλόνσο. Είναι απίστευτα ολοκληρωμένος πιλότος. Είναι έμπειρος και γρήγορος»

Για τον τρόπο που θα πανηγύριζε τον Παγκόσμιο τίτλο του; «Θα πήγαινα αμέσως στην Αυστραλία, θα καλούσα όλους τους φίλους μου από την Ευρώπη και την Αυστραλία και θα παράγγελνα Junk food, δεν θα είχα χαβιάρι»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.