Δεύτερος ο Γιαννιώτης, πέμπτη η Αραούζου

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Σπύρος Γιαννιώτης, στον αγώνα για τη σειρά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 10χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα, που έγινε σήμερα στη λίμνη Μπάλατον της Ουγγαρίας.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Σπύρος Γιαννιώτης, στον αγώνα για τη σειρά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 10χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα, που έγινε σήμερα στη λίμνη Μπάλατον της Ουγγαρίας. Ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής του αγωνίσματος τερμάτισε σε 1 ώρα, 41 λεπτά και 44.51 δευτερόλεπτα, χάνοντας στο φινάλε της κούρσας από τον Βρετανό Τζακ Μπέρνελ, ο οποίος πήρε την πρώτη θέση με 1ωρ.41:41.93. Την πρώτη τριάδη συμπλήρωσε ο Ιταλός Σιμόνε Ρουφίνι με 1ωρ.41:46.35.
 
Στην αντίστοιχη κούρσα των γυναικών, η Κέλυ Αραούζου πραγματοποίσε αρκετά καλή εμφάνιση, αλλά δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, τερματίζοντας στην πέμπτη θέση.
 
«Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση που έπιασαν τα παιδιά σήμερα, αλλά μην ξεχνάμε πως κουβαλούν την κούραση των αλλεπάλληλων προπονήσεων και φετινός μας στόχος είναι το Καζάν. Μέχρι τότε, θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Γέμελος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.