Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Άννα όλων των Ελλήνων (vids)

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν είναι μόνο τα μετάλλια, δεν είναι μόνο οι διακρίσεις. Πάνω από όλα είναι στιγμές, και αυτές που μας προσέφερε απλόχερα η Άννα Ντουντουνάκη τα ξημερώματα της Κυριακής (25/07), «βούρκωσαν» χιλιάδες Έλληνες.

Η Ελλάδα μπορεί να μην πάει καλά στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, μπορεί ακόμα ακόμα να έχει πενιχρή συγκομιδή μεταλλίων, όμως οι αθλητές και οι αθλήτριες μας είναι σίγουρο ότι θα μας συγκινήσουν και θα μας χαρίσουν ανεπανάληπτες στιγμές.

Δεν είναι δα και εύκολο να πηγαίνεις σε Ολυμπιακούς Αγώνες, πολλούς μήνες απροπόνητος λόγω της πανδημίας, ένα χρόνο μετά από ότι έλεγε ο αρχικός προγραμματισμός. Πολλοί αθλητές μας είναι ήρωες που κατάφεραν μόνο και μόνο να δώσουν το παρών στο Τόκιο, υπό αυτές τις συνθήκες.

Η Άννα Ντουντουνάκη, το χρυσό κορίτσι της ελληνικής κολύμβησης, δεν κατάφερε να βρεθεί στον τελικό των 100 μέτρων πεταλούδας, όμως κατάφερε να βάλει την ελληνική κολύμβηση στο «κάδρο». Ένα αγώνισμα στο οποίο η Ελλάδα δεν είχε καταφέρει να κατακτήσει ποτέ ευρωπαϊκό χρυσό μετάλλιο σε γυναικείο επίπεδο! Το κατάφερε αυτό τον περασμένο Μάιο στην Βουδαπέστη, κάτι που και η ίδια άργησε να αντιληφθεί ότι πέτυχε. Κόποι μίας ολόκληρης ζωής βλέπετε…

Στο Τόκιο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο στόχος ήταν να βρεθεί στον τελικό. Το πανελλήνιο ρεκόρ που έκανε (57 δεύτερα και 25 δέκατα) δεν έφτανε τελικώς. Για 6 δέκατα… Όμως αυτό που ακολούθησε συγκλόνισε τους πάντες και απέδειξε σε όλο το κόσμο, γιατί οι Ολυμπιακοί Αγώνες θεωρούνται μακράν της δεύτερης, η πιο μεγάλη διοργάνωση Αθλητισμού στο κόσμο.

Δακρυσμένη η 25χρόνη πρωταθλήτρια Ευρώπης, δήλωσε στην κάμερα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής: «Πιστεύω ότι έδωσα ό,τι περισσότερο είχα σε αυτή την κούρσα. Χαίρομαι που έκανα ένα πανελλήνιο ρεκόρ στον ημιτελικό το πρωί. Στεναχωριέμαι που αυτό δεν ήταν αρκετό. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.»

Το βίντεο όμως μιλά από μόνο του, ας αφήσουμε τα λόγια…

Η Ντουντουνάκη είναι ευσυγκίνητη, και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που την είδαμε να κλαίει on camera. Παρακάτω μπορείτε να θυμηθείτε τί είχε πει στην Λίλα Κουντουριώτη πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ στο 07:40 του παρακάτω βίντεο άρχισε να βουρκώνει όταν είδε τα μηνύματα της οικογένειας της και των στενών της ανθρώπων:

Το μέλλον της ανήκει. Είναι μόλις 25 ετών και σπάει το πανελλήνιο ρεκόρ σε σχεδόν κάθε κούρσα της. Μαχητική ψυχή διαθέτει, την θέληση την έχει σε υπερθετικό βαθμό, το ταλέντο ρέει άφθονο. Οι επιτυχίες στο παγκόσμιο στερέωμα είναι θέμα χρόνου να έρθουν. Μέχρι τότε, γαλουχείται μέσα από τις ατυχίες, γίνεται πιο δυνατή.

«Αν δεν πέσεις, δεν θα μάθεις να σηκώνεσαι»…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.