Παναθηναϊκός: Στα “πράσινα” ο Φερνάντο Ερνάντεζ

Παράλληλα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και την προετοιμασία για τους τελικούς του Λιγκ Καπ, το οποίο εντέλει κατέκτησαν το βράδυ της Παρασκευής (13/5), μετά τη νίκη τους με 3-0 επί του ΠΑΟΚ στον β’ τελικό, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού «έτρεξαν» και τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, φτάνοντας πλέον μία... ανάσα απ’ την απόκτηση του διεθνούς Κουβανού διαγώνιου, Φερνάντο Ερνάντεζ.

Ο 33χρονος άσος (1,96μ.), που βρίσκεται εδώ κι αρκετές ημέρες σε συζητήσεις με τους «πράσινους», έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για να μετακομίσει στην Ελλάδα. Αυτό που απομένει πλέον είναι να στείλει πίσω υπογεγραμμένα τα συμβόλαια που του έχουν στείλει οι «πράσινοι», κάτι που –εκτός απροόπτου- θα γίνει μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ερντάντεζ είχε εντυπωσιαστεί από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και το είχε σχολιάσει με θέρμη μετά τους ημιτελικούς της Χάλκμπανκ με το «τριφύλλι» για το Challenge Cup.

Πρόκειται για μία πολύ σπουδαία κίνηση για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού (εφόσον βεβαίως η μεταγραφή ολοκληρωθεί και τυπικά), με το «τριφύλλι» να προετοιμάζει μία ομάδα υψηλών βλέψεων και για την επόμενη σεζόν, καθώς έχουν ήδη συμφωνήσει και οι Ζήσης και Φράγκος.

Την ίδια ώρα, αναμένεται να αποχωρήσουν οι Θανάσης Πρωτοψάλτης (θα πάρει μεταγραφή στη βελγική Νολίκο Μάασεϊκ), Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (θα μετακομίσει στην Ιταλία για λογαριασμό της Ταράντο) και Αλέξανδρος Ράπτης (θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ).

Οι τρεις αθλητές είχαν κλείσει τις επόμενες μεταγραφές τους πριν από τους τελικούς του Λιγκ Καπ, ωστόσο, είχε συμφωνηθεί να γνωστοποιηθούν οι επόμενες κινήσεις τους μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους με το «τριφύλλι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.