Ιντάλγκο: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα» (vid)

Εμφάνιση για απαιτητικούς πραγματοποίησε ο Κουβανός ακραίος του Ολυμπιακού Σαλβαντόρ Ιντάλγκο ο οποίος τελείωσε το ματς με 23 πόντους με 20/28 επιθέσεις.

«Είχαμε μελετήσει πολύ τον Παναθηναϊκό. Όταν χάσαμε το πρώτο σετ είπαμε πως δεν έχουμε κάτι να χάσουμε, παίξαμε καλά σε όλους τους τομείς. Δείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, σήμερα παίξαμε εκπληκτικά όλοι».

Σχολίασε ο εκ των MVP των «ερυθρόλευκων» και ολοκλήρωσε αναφερόμενος στα χθεσινά γεγονότα που αμαύρωσαν την εικόνα του αθλήματος. «Θέλω να πω συγγνώμη σε όσους ήταν εδώ χθες και τα όσα έγιναν. Ένιωσα άσχημα για όσους πληγώθηκαν και δε μπορούσαν να αναπνεύσουμε, λυπάμαι πολύ για όσα έγιναν και που δεν έγινε χθες το ματς. Μας δόθηκε η ευκαιρία να παίξουμε σήμερα, πήραμε τη νίκη και είμαι περήφανος για την ομάδα μου». Ευτυχισμένος από την πλευρά του ο ακραίος του Ολυμπιακού Ραφαήλ Κουμεντάκης δήλωσε: «Ήταν μία μεγάλη νίκη, είμαι περήφανος για τα παιδιά. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα και έπαιξε πολύ καλά όλη τη σεζόν, λυπάμαι που δεν έγινε με κόσμο για να διαφημίσουμε το σπορ. Εμείς δεν είχαμε κάτι να χάσουμε, τα δώσαμε όλα παλέψαμε κάθε πόντο για να κερδίσουμε. Θέλω να το ευυχαριστηθώ και μετά να δούμε τη Μακάμπι μετά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.