Σρμπινόφσκι: «Δίκαιη νίκη η Ελλάδα, συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Κανένα παράπονο δεν είχε από τους παίκτες του ο Μάριαν Σρμπινόφσκι μετά το ματς με την Ελλάδα, αναφέροντας και προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι παίκτες του. «Δεν παίξαμε στο 100%» ανέφερε ο Κοστόσκι.

Κανένα παράπονο δεν είχε από τους παίκτες του ο Μάριαν Σρμπινόφσκι μετά το ματς με την Ελλάδα, αναφέροντας και προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι παίκτες του. «Δεν παίξαμε στο 100%» ανέφερε ο Κοστόσκι.

Αναλυτικά:

Μάριαν Σρμπινόφσκι (ομοσπονδιακός τεχνικός ΠΓΔΜ): «Συγχαίρω την ελληνική ομάδα, έπαιξαν καλά και άξιζαν τη νίκη. Εμείς παίξαμε καλά για τρεις περιόδους, αλλά είχαμε πρόβλημα με τα ριμπάουντ και τα πικ εν ρολ των Ελλήνων. Είχαμε αρκετές καλές στιγμές στη διάρκεια του αγώνα, επιστρέψαμε στο ματς 2-3 φορές που ξέφυγαν με διαφορά. Στο τέλος επέλεξα να ξεκουράσω παίκτες για το αυριανό παιχνίδι, ενώ ο Ιλιέφσκι έπαιξε με πυρετό και ο Χέντριξ είχε ενοχλήσεις στο πόδι. Είμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες μου, πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα αυτή και να προετοιμαστούμε για την Ολλανδία».
 
Αλεξάνταρ Κοστόσκι: «Συγχαρητήρια στην Ελλάδα. Παίζαμε με μια από τις πιο δυνατές ομάδες του τουρνουά. Η ελληνική ομάδα θα διεκδικήσει σε μετάλλιο, εμείς θέλουμε να κάνουμε δύο νίκες για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Ξέραμε πως για να είμαστε ανταγωνιστικοί θα έπρεπε να παίξουμε στο 100% σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν το κάναμε. Τώρα έχουμε μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια και στόχος μας είναι να περάσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.