Καϊμακόγλου: «Δύναμη στη δύναμη με Σλοβενία» (video)

Ο Κώστας Καϊμακόγλου αφού αναφέρθηκε στη χαλάρωση που έδειξαν οι παίκτες της Εθνικής στο δεύτερο ημίχρονο με τη Γεωργία, τόνισε πως θα πρέπει να παρουσιαστούν πιο συγκεντρωμένοι και επιθετικοί απέναντι στη Σλοβενία.

Ο Κώστας Καϊμακόγλου αφού αναφέρθηκε στη χαλάρωση που έδειξαν οι παίκτες της Εθνικής στο δεύτερο ημίχρονο με τη Γεωργία, τόνισε πως θα πρέπει να παρουσιαστούν πιο συγκεντρωμένοι και επιθετικοί απέναντι στη Σλοβενία. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Καλώς ή κακώς μετά τα πρώτα τρία λεπτά «καθαρίσαμε» το παιχνίδι. Αυτό όμως στο οποίο πρέπει να σταθούμε είναι η συνέχεια του αγώνα. Δεν σταθήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων. Ήρθε μια χαλάρωση. Δεν είναι δικαιολογημένη εντελώς, αλλά είναι κάπως δικαιολογημένη από την πλευρά των παικτών. Θεωρώ ότι αυτό είναι κάτι που θα δουλέψει θετικά για την ομάδα μας. Πρέπει να δούμε το δεύτερο ημίχρονο, το ότι δεν παίξαμε για 40 λεπτά συγκεντρωμένα και με επιθετικότητα. 

Θεωρώ ότι στο επόμενο παιχνίδι με τη Σλοβενία, που είναι και μια «παράξενη» ώρα και θα έχουμε λιγότερες ώρες ξεκούρασης, απέναντι επίσης σε μια ομάδα που θα τα παίξει όλα για όλα, γιατί διεκδικεί και αυτή την πρώτη θέση όπως κι εμείς θα είναι αλλιώς. Αν για σήμερα για 17’ ήμασταν πολύ καλοί, πολύ επιθετικοί, θεωρώ ότι αύριο θα πρέπει να παίξουμε και τα σαράντα λεπτά, γιατί η Σλοβενία είναι μια ομάδα που μπορεί να έχει κάποιες ελλείψεις, αλλά είναι ομάδα που παίζει με μεγάλη ενέργεια και τους έχουμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν και σε κάποιες περιπτώσεις είχαμε προβλήματα. 

Είναι μια σταθερή γενικά σε απόδοση ομάδα και νομίζω ότι οφείλεται στο ότι παίζει με μεγάλη ενέργεια. Παίζει από την άμυνα πολύ δυνατά και γι’ αυτό βρίσκει και ρυθμό στην επίθεση.  Θα πρέπει λοιπόν κι εμείς να μπούμε με αυτό το σκεπτικό, να απαντήσουμε με δύναμη στη δύναμη, να πάμε πιο επιθετικά στην άμυνα και στην επίθεση θα βρούμε το ρυθμό μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.