Κατσικάρης: «Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι» (video)

Ο Φώτης Κατσικάρης αφού δήλωσε ικανοποιημένος με την εμφάνιση της Εθνικής ομάδας, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο με τη Γεωργία, μίλησε για την απώλεια της διαφοράς, αλλά και για το παιχνίδι με τη Σλοβενία, τονίζοντας πως στόχος είναι η νίκη σε κάθε ματς.

Ο Φώτης Κατσικάρης αφού δήλωσε ικανοποιημένος με την εμφάνιση της Εθνικής ομάδας, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο με τη Γεωργία, μίλησε για την απώλεια της διαφοράς, αλλά και για το παιχνίδι με τη Σλοβενία, τονίζοντας πως στόχος είναι η νίκη σε κάθε ματς.  

«Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Δεν υπάρχουν μαθήματα. Βλέπεις κάθε φορά τον αντίπαλο και θες να προετοιμαστείς για να κερδίσεις. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στο πρώτο ημίχρονο. Στο τέλος μας πλησίασαν οι Γεωργιανοί, αλλά στο τέλος ελέγξαμε το παιχνίδι όπως θέλαμε. Ήμασταν σοβαροί μετά το τάιμ άουτ που πήραμε στο τρίτο λεπτό. Δεν αφήσαμε ποτέ τους Γεωργιανούς στον δικό τους ρυθμό», δήλωσε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Όσον αφορά τη Σλοβενία, είπε: «Είναι η πιο σκληρή ομάδα. Με τις απουσίες που έχουν, είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους. Σε κάθε κατοχή, είτε σε άμυνα είτε σε επίθεση, είναι όλοι όρθιοι. Μπορεί να τους λείπει το ταλέντο, αλλά είναι πολύ σκληρή ομάδα. Έχουν καλούς σουτέρ, ακόμη κι οι ψηλοί σουτάρουν από μακριά».

Για την απώλεια της διαφοράς με τη Γεωργία: «Όσο έμπειρος κι αν είσαι, κάποια στιγμή παρασύρεσαι. Η Γεωργία δεν είναι τόσο κακή ομάδα. Το παιχνίδι με τη Σλοβενία είναι όμως διαφορετικό. Έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε, να κάνουμε προπόνηση και να προετοιμαστούμε όπως θέλουμε για να κερδίσουμε. Θέλουμε τη νίκη. Πρέπει να κάνουν τεράστια προσπάθεια οι ψηλοί μας, γιατί είτε με τον Σλόκαρ είτε με τον Ζούπαν στο “5” προσπαθούν να ανοίξουν την αντίπαλη άμυνα».

Αναφερόμενος στο βάθος που έχει το φετινό ρόστερ, δήλωσε: «Έχουμε παίκτες που μας βοηθούν να προσαρμοστούμε σε κάθε σχήμα του αντιπάλου. Θεωρώ ότι σιγά σιγά οι παίκτες έχουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους, στους συμπαίκτες τους, στην ομάδα. Αύριο (9/9) θέλουμε να πάρουμε μία ακόμη νίκη για να φτιάξει κι άλλο η ψυχολογία μας».

Τέλος, για τον Βασίλη Σπανούλη είπε: «Είναι μια ιδιοφυΐα και καταλαβαίνει εξαιρετικά το παιχνίδι. Διάβασε πολύ καλά την άμυνα της Γεωργίας, δεν εκβίασε τίποτα. Έβρισκε τον ανοιχτό παίκτη. Τιμωρήσαμε την άμυνα που έπαιξαν πάνω του. Ήταν ψύχραιμος και εκμεταλλεύτηκε τους συμπαίκτες του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.