Απόλυτα έτοιμη και συγκεντρωμένη (video)

Tην πρώτη και τελευταία προπόνησή της πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής η Εθνική ομάδα πριν το παιχνίδι με το Βέλγιο, στο εκπληκτικό και ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο της Λιλ.

Tην πρώτη και τελευταία προπόνησή της πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής η Εθνική ομάδα πριν το παιχνίδι με το Βέλγιο, στο εκπληκτικό και ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο της Λιλ. 

Οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη, προπονήθηκαν χωρίς απρόοπτα, με την ένταση και τη συγκέντρωση να βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος, ενώ η ώρα έναρξης καθορίστηκε με βάση την άφιξη των ομάδων στο Λιλ και όχι την ώρα του αγώνα (η Ελλάδα έφτασε τελευταία με δικό της τσάρτερ, το μεσημέρι). 

Η παρέα του Ματ Λοτζέσκι είχε νικήσει την «επίσημη αγαπημένη» στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας της, με τον Φώτη Κατσικάρη να επισημαίνει πως το παιχνίδι του Σαββάτου είναι τελείως διαφορετικό και παρότι θεωρεί το Βέλγιο εξαιρετική ομάδα (το είχε επισημάνει μετά το φιλικό) τόνισε πως άπαντες είναι υποχρεωμένοι να πάρουν το ροζ φύλλο και να προχωρήσουν. 

Ο Κώστας Σλούκας, ανέφερε με τη σειρά του πως οι παίκτες είναι έτοιμοι και σε καλή κατάσταση, ενώ παρότι το νοκ άουτ είναι ένας διαφορετικός αγώνας σε σχέση με τον όμιλο, η Εθνική έχει την ποιότητα και την εμπειρία που απαιτούνται. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.