Επίθεση του Βράνκοβιτς στους κοπανατζήδες

Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς εξαπέλυσε επίθεση κατά των Κροατών παικτών, οι οποίοι επέλεξαν να κάνουν διακοπές το καλοκαίρι και να μην αγωνιστούν στην εθνική ομάδα της χώρας.

Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς εξαπέλυσε επίθεση κατά των Κροατών παικτών, οι οποίοι επέλεξαν να κάνουν διακοπές το καλοκαίρι και να μην αγωνιστούν στην εθνική ομάδα της χώρας. Ο πρόεδρος της κροατικής ομοσπονδίας εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος με τη στάση των Μάριο Χεζόνια, Άντε Ζίζιτς και Ίβιτσα Ζούμπατς, οι οποίοι αρνήθηκαν να αγωνιστούν με την Κροατία στο επικείμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Χαρακτηριστικά, ο παλαίμαχος σέντερ του Παναθηναϊκού τόνισε: «Δε μπορώ να δεχθώ ότι κάποιος δεν θέλει να παίξει στην εθνική ομάδα της χώρας σήμερα, αλλά μπορεί αύριο. Γιατί; Έχεις άλλους παίκτες που θέλουν να παίξουν και ο προπονητής της εθνικής θα έχει πρόβλημα, επειδή μία ομάδα μπορεί να ελεγχθεί μόνο αν τα αποδυτήρια δουλεύουν σωστά. Αν ήμουν παίκτης, δεν θα ήθελα να βρίσκομαι στην ίδια εθνική ομάδα με κάποιον ο οποίος δεν πέρασε τα ίδια με εμένα τα προηγούμενα χρόνια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.