Τζόρτζεβιτς: «Βελτιωμένη η Ελλάδα»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς τόνισε πως η Ελλάδα αναμένεται να παρουσιαστεί βελτιωμένη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς τόνισε πως η Ελλάδα αναμένεται να παρουσιαστεί βελτιωμένη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Σέρβος τεχνικός συμπλήρωσε πως περιμένει ένα δύσκολο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπου αρκετές ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

Αρχικά, ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού δήλωσε: «Θεωρούμε κι εμείς τους εαυτούς μας φαβορί. Δεν προσπαθούμε να απαλλαγούμε από αυτή την ταμπέλα. Έχουμε δείξει τα τελευταία χρόνια τι αξίζουμε. Όμως η διοργάνωση είναι ανοιχτή για όλους. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο Ευρωμπάσκετ, με πολύ υψηλό ανταγωνισμό. Υπάρχουν και κάποιες νέες ομάδες που δεν είχαν επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, αλλά θα κάνουν βήμα μπροστά. Πρώτα από όλα η Ελλάδα, με την τεράστια βελτίωση του καλύτερου παίκτη της, του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που είναι ήδη σταρ στο ΝΒΑ».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Η Σλοβενία έχει τον Ντράγκιτς και τον Ράντολφ, ενώ ο Ντόντσιτς έχει εξελιχθεί πολύ και θα είναι μια ομάδα με δυνατότητες. Επίσης η Ιταλία του Μεσίνα έχει μια βάση παικτών που είναι μαζί για χρόνια. Μην ξεχνάμε και την Τουρκία, που σε όλες τις διοργανώσεις στην έδρα της πήρε μετάλλιο και έχει ένα πολύ θερμό κοινό. Δεν χρειάζεται να μιλάμε για την Ισπανία, που έχει κυριαρχήσει στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο μπάσκετ την τελευταία δεκαετία. Εμείς θα πάμε με πίστη στους εαυτούς μας, δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε. Οι παίκτες μου ξέρουν πώς να παίζουν κάτω από πίεση και να την αντιμετωπίζουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.