Ολυμπιακός-Μακάμπι: “Να τελειώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε στο Ισραήλ”

Έτοιμοι να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Challenge Cup μπροστά στους 15 χιλιάδες "ερυθρόλευκους" οπαδούς που θα κατακλύσουν το ΣΕΦ είναι στον Ολυμπιακό.

«Σίγουρα, σεβόμαστε πολύ την ομάδα της Μακάμπι. Είναι μια ομάδα που παίζει καλό βόλεϊ. Αλλά μπροστά στους οπαδούς μας, θα είναι διαφορετικά” ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Ιταλού κόουτς Αλμπέρτο Τζουλιάνι στην συνέντευξη τύπου ο οποίος ολοκλήρωσε τις σκέψεις του αναφερόμενος και πάλι στην εξέδρα.”Θέλουμε να παίξουμε καλά μπροστά στο κοινό μας, είμαστε σε καλή κατάσταση, είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να πάρουμε, μπροστά στον κόσμο μας, τη νίκη. Είμαστε προετοιμασμένοι. Θα πάρουμε ενέργεια από τον κόσμο. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλύτερα από ό,τι συνήθως. Θα μας βοηθήσει η ατμόσφαιρα να παίξουμε όμορφο βόλεϊ. Περιμένω να αναπνεύσω την ατμόσφαιρα, να την νιώσω. Οι Έλληνες οπαδοί και οι οπαδοί μας είναι πολύ θερμοί. Είναι κάτι που περιμένει και ονειρεύεται ο καθένας που ασχολείται με τα σπορ. Είναι ένα μεγάλο προνόμιο για εμάς που θα παίξουμε έναν τελικό σε ένα τέτοιο γήπεδο, με τέτοιο κόσμο. Ζω τη στιγμή. Δεν μπορώ να συγκρίνω το τι έχει γίνει στο παρελθόν (σ.σ. σε ερώτηση σχετικά με τα τρόπαια που έχει κατακτήσει στο παρελθόν). Αυτή η στιγμή είναι σημαντική για την καριέρα μου! Ο καθένας που ασχολείται με τα σπορ ονειρεύεται στιγμές σαν κι αυτή. Είναι μία σημαντική για μένα, για τους παίκτες και τη Μακάμπι».


Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του αρχηγού του Ολυμπιακού Ντράγκαν Τράβιτσα: «Δεν είναι ένα ματς αυτοί οι τελικοί, αλλά δύο. Οπότε, αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον. Μπορείς να κάνεις ένα πολύ καλό ματς στον πρώτο, αλλά όχι στο δεύτερο. Οπότε, αύριο είναι το σημαντικό ματς. Να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, όπου θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας. Έχουμε μεγάλη ευθύνη μπροστά στο κοινό. Να κάνουμε ευχαριστημένους τόσο τους οπαδούς, μας όσο και όλη την Ελλάδα. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας και να δώσομε χαρά σε όλους, συνδυάζοντάς το με μια καλή εμφάνιση. Θέλουμε να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς μας! Στο μυαλό και την καρδιά μας δεν είναι τίποτα άλλο από το να τελειώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε στο Ισραήλ. Δεν θεωρώ ότι είναι πλεονέκτημα (σ.σ. το ότι έπαιζαν στο κλειστό του Ρέντη και τώρα στο ΣΕΦ), αλλά δεν είναι κάτι που σκεφτόμαστε. Είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο ματς. Είναι όμορφο, αλλά σε μία τέτοια διοργάνωση αξίζει να παίξουμε σε ένα τόσο μεγάλο γήπεδο με τόσο πολύ κόσμο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.