«Γκάζια» στην προπόνηση

Η επόμενη μέρα της ήττας στον πρώτο τελικό του Ηρακλή από τον Ολυμπιακό βρήκε τους διοικούντες και την τεχνική ηγεσία να προσπαθούν να βάλουν... τάξη.

Η επόμενη μέρα της ήττας στον πρώτο τελικό του Ηρακλή από τον Ολυμπιακό βρήκε τους διοικούντες τον «γηραιό» να προσπαθούν να βάλουν… τάξη στην ομάδα. Αφού πρώτα το μεσημέρι συνάντησαν τον κόουτς Φρέντι Μπρουκς προκειμένου να του εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για το πρόσωπο που έδειξε η ομάδα αλλά και για το γεγονός ότι δεν είχε ο ίδιος λύσεις για να αντιδράσει η ομάδα στην συνέχεια.

Ο Μπρουκς πάντως θα κρατήσει τα κλειδιά της ομάδας μέχρι και να πέσει η αυλαία της χρονιάς με την διοίκηση να τον στηρίζει. Το απόγευμα οι παράγοντες του «γηραιού» επισκέφτηκαν το κλειστό της Μίκρας προκειμένου να μιλήσουν με σκληρή γλώσσα στους παίκτες της ομάδας τους.

«Δεν μπορεί κάποιοι από εσάς να έχετε πληρωθεί το 70% των συμβολαίων σας και να μην παίζετε ανάλογα με την αξία σας» ήταν το πιο light που ακούστηκε στα αποδυτήρια της Μίκρας. Άπαντες πάντως στην Θεσσαλονίκη περιμένουν από την ομάδα αλλά και από τον Μπρουκς να κερδίσουν το αυριανό (18.00-TV Novasports3) ματς που είναι πλέον «ζωής ή θανάτου» μόνο για τον Ηρακλή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.