“Στόχος ο πρωταθλητισμός”

Ο Κώστας Παπαδημητρίου ήθελε η ΑΕΚ να κατακτήσει το φετινό τίτλο και δεν το έκρυψε...

Ο Κώστας Παπαδημητρίου, ο οποίος μαζί με τον Θανάση Μιχαήλ χρηματοδοτούν τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, ήθελε το φετινό τίτλο και δεν το έκρυψε, ενώ τόνισε πως ο Κώστας Καμπερίδης θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Παπαδημητρίου στην εφημερίδα Goal:

«Η ομάδα ξεκίνησε καλά, αλλά με βάση τα αποτελέσματα δεν ήταν επιτυχημένη η χρονιά. Επενδύθηκαν 460.000 ευρώ. Οι προσδοκίες μας ήταν η κατάκτηση ενός τίτλου».

Προπονητής θα μείνει ο Καμπερίδης;
«Φυσικά. Αυτή είναι η συμφωνία μας. Δεν θα κριθεί ο Καμπερίδης επειδή έχασε το Κύπελλο. Θα κριθεί για τις επιλογές που θα κάνει το καλοκαίρι και από τα αποτελέσματα που θα φέρει τη σεζόν 2011-12. Στοχεύουμε στον πρώτο τίτλο. Το ίδιο είχε συμβεί και με τον Σαμαρά στο τέλος της σεζόν 2008-09. Είχε πάρει τη θέση του Δωρειάδη πριν από τον τελικό ανόδου με τον Απολλώνιο. Χάσαμε την άνοδο στην Α1 και δεν κρίθηκε για το υλικό του Δωρειάδη. Τη σεζόν 2009-10 ανεβήκαμε στην Α1 και έμεινε ο Σαμαράς».

Θέλετε να πείτε κάτι για τον Σαμαρά;
«Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του. Χωρίσαμε φιλικά. Δεν υπάρχει κακία παρότι είχα στενοχωρηθεί από την υπερβολική δημοσιότητα που έδωσε μετά το ”διαζύγιο” με δηλώσεις και επιστολές. Δεν έχω δει προπονητή να βγάζει ανακοίνωση και να θέλει να χάσει η πρώην ομάδα του. Ο,τι έγινε, έγινε. Κοιτάμε όλοι μπροστά».

Τι προϋπολογισμό θα φτιάξετε;
«Φέτος δαπανήθηκαν 420.000 ευρώ. Τα 60.000 καλύφθηκαν από χορηγούς και υποστηρικτές. Η Ερασιτεχνική μάς έχει υποσχεθεί 150.000 ευρώ και μας έχει δώσει τα 100.000. Εκτός κάποιων εξαιρέσεων πληρώθηκαν οι πάντες. Παρά την οικονομική κρίση θα κινηθούμε στα ίδια επίπεδα, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές για να δυναμώσει η ομάδα εκεί που ”πονάει”. Εχουμε ζητήσει από τον Καμπερίδη να μας δώσει τις προτάσεις του και μετά το Πάσχα θα κινηθούμε. Πολλά θα εξαρτηθούν από την αγορά».

Υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο από τα μεταγραφικά;
«Δεν έχουμε κάνει τίποτα απολύτως. Ο Καμπερίδης δεν θα κινηθεί από μόνος του εάν δεν ενημερωθούμε εμείς».

Θα ζητήσετε αλλαγές στο πρωτάθλημα και στις ξένες;
«Εχουμε προτάσεις για όλα τα ζητήματα. Κατ’ αρχάς πρέπει οι ξένες να αυξηθούν από τρεις σε τέσσερις αν θέλουμε να έχουμε ευρωπαϊκές διακρίσεις. Δεν υπάρχουν πολλές Ελληνίδες σε υψηλό επίπεδο και ανεβάζουν τα κασέ τους. Επίσης θα ζητήσουμε την επαναφορά των πλέι οφ και κατάργηση του φετινού συστήματος διεξαγωγής πρωταθλήματος».

Ποιος θα είναι ο στόχος για τη νέα σεζόν;
«Ο πρωταθλητισμός και θα προσπαθήσουμε με τη βοήθεια του κόσμου μας να πάρουμε έναν τίτλο. Ευχαριστώ τους οπαδούς μας. Είμαστε κοντά με τη διοίκηση του Ιωνικού ΝΦ, ώστε να καταλήξουμε σε συμφωνία και να μείνουμε στο ίδιο γήπεδο».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.