Νικολάκης: “Είναι μια δικαίωση…”

Εμφανώς συγκινημένος ο Γιάννης Νικολάκης μετά το τέλος του τελικού ευχήθηκε αυτό το Κύπελλο να γίνει η αφετηρία για να προχωρήσει και άλλο το τμήμα του Ολυμπιακού.

Εμφανώς συγκινημένος ο Γιάννης Νικολάκης μετά το τέλος του τελικού ευχήθηκε αυτό το Κύπελλο  να γίνει η αφετηρία για να προχωρήσει και άλλο το τμήμα του Ολυμπιακού. Με δάκρυα στα μάτια και η Χάνταβα, η οποία τόνισε πως οι “ερυθρόλευκες” άξιζαν φέτος κάποιο τρόπαιο.

Νικολάκης: “Για μένα είναι μια δικαίωση για τα κορίτσια αυτά τα οποία έκαναν μεγάλη προσπάθεια φέτος. Μπράβο σε όλες. Με βοήθησε πολύ η γυναίκα μου, γιατί περάσαμε δύσκολα φέτος και της αφιερώνω τον τίτλο. Ράνια το πήραμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού που ήρθε στη Σάμο και τον Γιάννη Συγγελίδη, τον πρώην πρόεδρο και τους συνεργάτες του, που έστησε αυτή την ομάδα πέρυσι. Μόνο αυτός ξέρει τι τραβήξαμε. Εύχομαι αυτό το πρώτο τρόπαιο να γίνει ο δρόμος για το τμήμα να προχωρήσει κι άλλο”.

Χαντάβα: “Αποτελεί επιβράβευση και δικαίωση γιατί φέτος πολύ κόσμος μας αμφισβήτησε. Περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα και είμαι συγκινημένη γιατί δείξαμε ότι άξιζε η ομάδα να πάρει κάτι και το πήραμε”.

Νικούλη: “Δείξαμε το ξέσπασμα μετά το κακό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Μπορούσαμε να είχαμε κατακτήσει τη νίκη. Είναι αφιερωμένο σε όλους τους Ολυμπιακούς, στο συμβούλιο και στις συμπαίκτριές μου”.

Γιακουμή: “Το αξίζαμε. Μετά από μια δύσκολη χρονιά, αφού δεν πήραμε πρωτάθλημα, έπρεπε να πάρουμε το κύπελλο”.

Κουτουξίδου: “Κρατάμε την αρκετά καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Δεν είμαστε ικανοποιημένες γιατί μπορούσαμε να είχαμε κατακτήσει το Κύπελλο. Η ΑΕΚ ξεκινά μία δυναστεία και τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσει. Η ομάδα έχει ανθρώπους που την στηρίζουν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.