Κυριακίδου: «Πεισμώσαμε μετά το πρωτάθλημα»

Διαφορετικό προφίλ θα παρουσιάσει ο Ολυμπιακός στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στην ΑΕΚ, σύμφωνα με την Εύη Κυριακίδου.

Διαφορετικό προφίλ θα παρουσιάσει ο Ολυμπιακός στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στην ΑΕΚ, σύμφωνα με την Εύη Κυριακίδου. Η κεντρικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως η απώλεια του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό έχει πεισμώσει τις συμπαίκτριές της και εξέφρασε την αισιοδοξία πως ο τίτλος θα βαφτεί. κόκκινος. Η Κυριακίδου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το κλίμα που επικρατεί στον Ολυμπιακό: «Υπάρχει αρκετός ενθουσιασμός για το παιχνίδι, αλλά και άγχος παράλληλα. Πάντως, είμαστε πιο χαλαρά από την άλλη εβδομάδα. Έχει τελειώσει πλέον το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και μπορώ να πω, πως αυτή η ήττα μας έχει ταρακουνήσει. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι θέλουμε πολύ τον τίτλο».

Για το αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ακόμα και να είχε κάποια παίκτρια, εδώ που φτάσαμε, πρέπει να είσαι συνειδητοποιημένος, ενώ το κίνητρο του τελικού σε κάνει να τα ξεχνάς όλα».

Για την υποδοχή που είχαν στη Σάμο: «Είχαμε μία ευχάριστη έκπληξη όταν φτάσαμε εκεί. Μας υποδέχθηκαν οι φίλοι του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο, ενώ ήρθαν και μετά την προπόνηση, όπου μας εμψύχωσαν αρκετά. Τους ευχαριστούμε πολύ, γιατί ούτε στην Αθήνα είχαμε ανάλογη αντιμετώπιση. Πάντως, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας συνεχώς και όχι μόνο για ένα παιχνίδι ή επειδή φτάσαμε στον τελικό».

Για τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο: «Το γήπεδο δεν είναι και πολύ μεγάλο. Απ’ ότι ξέρω από 15 προσκλήσεις έχουν πάρει οι δύο ομάδες, ενώ τα υπόλοιπα εισιτήρια έχουν μοιραστεί στους κατοίκους της Σάμου».

Για το που θα κριθεί ο τελικός: «Σε έναν τελικό δεν έχει σημασία αν διαθέτεις καλύτερη ομάδα. Αυτό που μετράει περισσότερο είναι ποιος το θέλει πιο πολύ. Μετράει η πυγμή και η δύναμη που θα δείξει η κάθε ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.