Προύσαλης: «Με την καρδιά του γηραιού»

Πεπεισμένος πως ο Ηρακλής θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και το τρόπαιο στον τελικό του κυπέλλου, εμφανίστηκε ο Κώστας Προύσαλης.

Πεπεισμένος πως ο Ηρακλής θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και το τρόπαιο στον τελικό του κυπέλλου, εμφανίστηκε ο Κώστας Προύσαλης. Ο διεθνής πασαδόρος του «γηραιού» τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στον τελικό της Ορεστιάδας. Ο Προύσαλης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το που θα κριθεί ο τελικός: «Θεωρώ ότι σε έναν τελικό δεν υπάρχουν φαβορί. Κατά την γνώμη μου ο τελικός του Κυπέλλου θα κριθεί στο ποια ομάδα έχει καρδιά και ποια θα είναι πιο έτοιμη τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά για να κάνει τα λιγότερα λάθη στο ματς».

Πως προετοιμάζονται οι παίκτες του Ηρακλή: «Εγώ αυτό που θα πω στους συμπαίκτες μου είναι να μπουν στο γήπεδο και να χαρούν το παιχνίδι. Και εμείς και ο Ολυμπιακός γνωρίζουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία. Εμείς ετοιμαζόμαστε για να χτυπήσουμε τα αδύνατα σημεία των “ερυθρόλευκων”».

Πόσες πιθανότητες έχει να κατακτήσει ο «Γηραιός» το τρόπαιο: «Το ότι είναι 50-50 οι πιθανότητες να κερδίσει κάποια ομάδα δεν χρειάζεται να το πω εγώ αλλά τα ματς που έχουμε παίξει στο πρωτάθλημα. Εμείς επικρατήσαμε στου Ρέντη, ο Ολυμπιακός μας νίκησε στην Μίκρα. Είμαστε δύο ισοδύναμες ομάδες. Όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη στον αγώνα αυτή θα πάρει και το κύπελλο στο τέλος».

Για την διοργάνωση που θα διεξαχθεί στην Ορεστιάδα: «Ένα μέρος από τις 200 προσκλήσεις που πήρε ο Ηρακλής πήγε στις οικογένειες μας. Όσον αφορά την διοργάνωση που διεξάγεται στην Ορεστιάδα θεωρώ πως η συγκεκριμένη πόλη είναι πολύ φιλόξενη και γνωρίζει από βόλεϊ οπότε νομίζω από οργανωτικής άποψης όλα θα είναι τέλεια».

Για τους στόχους της ομάδας: «Μας χαροποιεί το γεγονός που είμαστε μέσα στους στόχους μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Μας δίνει μια σιγουριά πως είμαστε μια καλή και δυνατή ομάδα. Όμως το πρωτάθλημα μέχρι αύριο το βράδυ δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε καθόλου. Μπορεί να έχουμε ένα δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό αλλά το μόνο που σκεφτόμαστε από την αρχή της εβδομάδας είναι ο Ολυμπιακός και ο τελικός του Κυπέλλου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.