Για την έδρα Ολυμπιακός VS Παναχαϊκή, άνευ Κηφισιάς

Η ξαφνική αποχώρηση της Κηφισιάς από το Λιγκ Καπ δημιούργησε θέματα όσον αφορά στην πραγματοποίηση του τουρνουά του "Τόφαλος".

Η ξαφνική αποχώρηση της Κηφισιάς από το Λιγκ Καπ δημιούργησε θέματα όσον αφορά στην πραγματοποίηση του τουρνουά του “Τόφαλος”. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων αποχώρησε από τη διοργάνωση γιατί δεν έχει καταφέρει να ολοκληρώσει τις διαδικασίες δημιουργίας του νέου ΤΑΑ αλλά και δεν έχει  προχωρήσει στην υπογραφή συμβολαίων με τους παίκτες.

Έτσι έμειναν τρεις ομάδες στο τουρνουά, ο Ολυμπιακός, ο Φοίνικας και η Παναχαϊκή. Με δεδομένο όμως ότι ο Φοίνικας, ως διοργανωτής της τελικής φάσης, θα έπαιρνε έτσι κι αλλιώς την πρόκριση, έμεναν δύο ομάδες, η γηπεδούχος Παναχαϊκή και ο κάτοχος Ολυμπιακός να διεκδικήσουν τα έτσι κι αλλιώς δύο εισιτήρια πρόκρισης στην επόμενη φάση. Το σενάριο να παίξουν έναν αγώνα στην Πάτρα οι δύο ομάδες, ώστε και να μην χρειαστεί η συμμετοχή του Φοίνικα αλλά και ο νικητής να έπαιρνε το εισιτήριο για το φάιναλ φορ (30-31/01) δεν προχώρησε και έτσι οι αγώνες θα γίνουν κανονικά.

Την Παρασκευή θα παίξουν Φοίνικας-Παναχαϊκή, το Σάββατο Φοίνικας-Ολυμπιακός και την Κυριακή Παναχαϊκή-Ολυμπιακός. Τώρα για ποιο λόγο θα παίξουν οι 3 ομάδες; Όποια ομάδα, Ολυμπιακός ή Παναχαϊκή πάρει την καλύτερη θέση στο τουρνουά της Πάτρας τότε αυτή θα είναι και η γηπεδούχος στο παιχνίδι της ερχόμενης εβδομάδας που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα ταξιδέψει τέλη Ιανουαρίου στη Σύρο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.