Ξεκίνησε με το… αριστερό ο Ολυμπιακός

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον τρίτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός. Στην πρεμιέρα του στη διοργάνωση, ο πρωταθλητής Ελλάδας ηττήθηκε στο Μαυροβούνιο με 3-0 από την Μπούντβα.

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον τρίτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός. Στην πρεμιέρα του στη διοργάνωση, ο πρωταθλητής Ελλάδας ηττήθηκε στο Μαυροβούνιο με 3-0 από την Μπούντβα, παρουσιάζοντας κακό αγωνιστικό πρόσωπο μετά το πρώτο σετ. Στον αγώνα που προηγήθηκε για τον ίδιο όμιλο, η Μπούντβα νίκησε στην Πολωνία τη Γιαστρζέμπσκι με 3-1.

Οι “ερυθρόλευκοι” αντιστάθηκαν στους γηπεδούχους μόνο στο πρώτο σετ, στο οποίο ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 21-19 χωρίς ωστόσο να καταφέρει να το κατακτήσει. Έκτοτε η Μπούντβα οδηγούσε συνεχώς στο σκορ και έφτασε δίκαια έφτασε στη νίκη.

«Δίκαια νίκησε η Μπούντβα. Παρουσιαστήκαμε σε πολύ άσχημη κατάσταση. Δεν μας βγήκε τίποτα στο παιχνίδι και κάναμε πολλά και εύκολα λάθη», δήλωσε ο Τζούριτς, ενώ ο Κουζούνης υπογράμμισε ότι «δεν μπορούμε να πούμε τίποτε περισσότερο για αυτό το παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο αλλά εκμεταλλεύτηκε τα δικά μας λάθη. Επίσης, έπεσε αδικαιολόγητα η ψυχολογία μας μετά το πρώτο σετ. Χάνοντας το πρώτο σετ ποτέ δεν σημαίνει ότι χάνεται και το παιχνίδι».

Η δεύτερη αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 24 Νοεμβρίου. Το πρόγραμμα: Ολυμπιακός-Γιαστρζέμπσκι (19:30), Μπλεντ-Μπούντβα.

<b>Τα σετ:</b> 27-25, 25-21, 25-20.

<b>ΜΠΟΥΝΤΒΑ:</b> Πέτκοβιτς 4, Γιούρισιτς 6, Ρενόβιτσα 10, Κούπκοβιτς 9, Σαφράνοβιτς 7, Μάρκοβιτς 7, Σκορτς (λίμπερο, 63%).
<b>ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:</b> Ντεσπέιν 16, Γιαμπλόνσκι 5, Ζέκοφ 2, Κραλ 10, Ανδρεάδης 7, Τζούριτς 11, Κουζούνης (λίμπερο, 64%), Φράγκος, Ζάρεκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.