«Χαμογέλασε» ο Πανναξιακός, 3-0 τον Αίαντα

Χωρίς την Πιρίν ο Πανναξιακός νίκησε την κούραση από τα ταξίδια και τον Αίαντα Ευόσμου με 3-0 σετ (25-17, 25-22, 25-16) επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από τον Παναθηναϊκό και την Τραμπζόν.

Χωρίς την Πιρίν ο Πανναξιακός νίκησε την κούραση από τα ταξίδια και τον Αίαντα Ευόσμου με 3-0 σετ (25-17, 25-22, 25-16) επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από τον Παναθηναϊκό και την Τραμπζόν. Με τον Πανναξιακό να είναι σχεδόν μία εβδομάδα στο δρόμο και να μην έχει και πάλι την Περίν (ενοχλήσεις στη μέση) ο Αίας ξεκίνησε καλά, ωστόσο το 10-9 μετατράπηκε σε 23-11 (σερβίς Τοτσίδου) και το 1-0 ήρθε εύκολα. Στο β’ σετ η ομάδα της Θεσσαλονίκης προηγήθηκε με 3-8, αλλά ο Πανναξιακός αντέδρασε γρήγορα και ισοφάρισε 8-8 και το σετ είχε ενδιαφέρον μέχρι το 13-12 που έγινε 18-14. Ο Πανναξιακός συντηρούσε αυτή τη διαφορά (20-17, 22-18) και ο Αίας απλά πλησίασε σε 24-22, ενώ στο τρίτο η επικράτηση των γηπεδούχων ήρθε πολύ πιο άνετα. «Ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα για να μπούμε στο ρυθμό μας μετά από μία δύσκολη εβδομάδα. Ο Αίαντας έχει αθλήτριες που ξέρουν βόλεϊ και για μας ήταν σημαντικό το ότι κερδίσαμε και ήμαστε σταθερά στην 3η θέση, αλλά και για την νοοτροπία νικητή που πρέπει να χτίσει η ομάδα» είπε ο Ζόραν Κόβαζιτς για τον Πανναξιακό ενώ για τον Αίαντα ο Ηλίας Ζωλασταθιάδης σχολίασε: «Τελείωσε μια σειρά από δύσκολα παιχνίδια σήμερα. Δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο για αυτό το παιχνίδι γιατί η Νάξος είναι καλύτερη ομάδα και το έδειξε. Εμείς από δω και πέρα έχουμε βατό πρόγραμμα και είμαι σίγουρος ότι θα δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες».

Οι συνθέσεις:
Πανναξιακός (Κόβαζιτς):
Διώτη, Δρακουλίδου, Καρπουζά, Τοτσίδου, Μεταξά, Φάρκωνα, Κελεσίδου -λ / Γκιαούρη-λ, Νούσια, Αποστολίδου, Μιλοβάνοβιτς, Αναγνώστου.
Αίας Ευόσμου (Ζωλασταθιάδης): Κυριακίδου, Χρηστινίδου, Ναϊντένοβα, Φαμπιάν, Ανδρονικίδου, Στεφανίδου, Γεωργιάδου -λ / Τζιαρλή, Ακριτίδου, Γλυκίδου, Τοσουνίδου, Καράτερζη)
*Τα στατιστικά στοιχεία του αγώνα θα είναι διαθέσιμα την Δευτέρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.