Γεύμα υποσχέσεων και σχέσεων στον ΠΑΟ

Με γεύμα σε γνωστό εστιατόριο στην Γλυφάδα αναμένεται να τεθούν τη Δευτέρα (30/1) επί τάπητος τα προβλήματα που ολοένα και σφίγγουν περισσότερο τη θηλιά στο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Με γεύμα σε γνωστό εστιατόριο στην Γλυφάδα αναμένεται να τεθούν τη Δευτέρα (20/1) επί τάπητος τα προβλήματα που ολοένα και σφίγγουν περισσότερο τη θηλιά στο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Με πρωτοβουλία του πρόεδρου του ΤΑΑ Χρόνη Ακριτίδη παίκτες και τεχνική ηγεσία θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι προκειμένου να δοθούν οι αμοιβαίες εξηγήσεις για να υπάρξει επόμενη μέρα στο τμήμα. Οι παίκτες διαμαρτύρονται έντονα γιατί δεν έχουν δει το χρώμα του χρήματος και μάλιστα το μεσημέρι ουδείς είχε τη διάθεση να προπονηθεί στο κλειστό της Γλυφάδας.

Μάλιστα κάποιοι έλεγαν ότι αν και εφόσον δεν δουν άμεσα χρήματα δεν πρόκειται να ξαναφορέσουν την φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος αφού θα πρέπει να βρουν άλλους τρόπους για να ζήσουν. Η διοίκηση ως τώρα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της για να δείξει τις προθέσεις της. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες όλα δείχνουν ότι από τη στιγμή που ο Ερασιτέχνης δεν δείχνει διάθεση να βοηθήσει θα υπάρξει μια τελευταία προσπάθεια προκειμένου να πειστούν οι παίκτες να κάνουν λίγες μέρες ακόμη υπομονή, η οποία βέβαια έχει εξαντληθεί εδώ και πολύ καιρό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.