Αμπουϊλα: «Μπορούμε το 2Χ2 επί του Παμβοχαικού»

Για την ήττα με τη Λαμία , το επόμενο ματς με τον Παμβοχαϊκό, αλλά και την άφιξη του συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στην Εθνική Κολομβίας Γουίλιαν Μπερμούδες μίλησε ο νεαρός πασαδόρος του ΠΑΟΚ Χουάν Κάρλος Αμπουίλα.

Για την ήττα με τη Λαμία , το επόμενο ματς με τον Παμβοχαϊκό, αλλά και την άφιξη του συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στην Εθνική Κολομβίας Γουίλιαν Μπερμούδες μίλησε ο νεαρός πασαδόρος του ΠΑΟΚ Χουάν Κάρλος Αμπουίλα.
Για την ήττα με τη Λαμία ο Κολομβιανός πασαδόρος δήλωσε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά στο ματς με τη Λαμία. Στο δεύτερο και στο τρίτο σετ παίξαμε καλύτερα και για αυτό και τα κατακτήσαμε. Στο τέταρτο όμως δεν μας βγήκαν κάποιες επιθέσεις και έτσι δώσαμε την ευκαιρία στη Λαμία να πάρει τη νίκη. Συμφωνώ με τον προπονητή μου πως έγιναν πολλά λάθη κυρίως από εμάς τα οποία και τα πληρώσαμε».

Για το εντός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με τον δεύτερο της κατάταξης, Παμβοχαϊκό, ο Χουάν Κάρλος Αμπουίλα δήλωσε: «Θεωρώ ότι θα είναι ένα ισοδύναμο παιχνίδι. Σίγουρα ο Παμβοχαικός έχει δυναμώσει σε σύγκριση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου αλλά από την στιγμή που τον νικήσαμε την πρώτη φορά μπορούμε να το κάνουμε και την δεύτερη». Σε ερώτηση για το τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του ο νεαρός αθλητής του ΠΑΟΚ είχε να πει: «Νομίζω ότι κλειδί του αγώνα θα είναι η άμυνα. Αυτό το κομμάτι πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα».

Αναφορικά με το πως αισθάνεται ο ίδιος μετά από τόσους μήνες στον ΠΑΟΚ και αν είναι ευχαριστημένος με την απόδοση του, ο Χουάν Κάρλος Αμπουίλα τόνισε: «Είμαι πολύ καλύτερα τώρα. Στην αρχή είχα κάποια προβλήματα αλλά ο προπονητής μου με βοήθησε να προσαρμοστώ. Τώρα που είναι εδώ και ο Ντο Σάντος και ο Μπερμούδες πιστεύω ότι θα με βοηθήσουν να ανεβάσω και άλλο την απόδοση μου».

Σε ερώτηση για το πως είδε τον Ντο Σάντος που συμπλήρωσε ήδη δύο συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ ο Αμπουίλα μόνο καλά λόγια είχε να πει: «Ο Ντο Σάντος είναι ένας εκπληκτικός παίκτης και το έδειξε και στα δύο παιχνίδια που έπαιξε. Είναι γνωστός για τις ικανότητες του κυρίως από τα πολύ καλά παιχνίδια που έκανε στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Νομίζω ότι στη συνέχεια θα δώσει στον ΠΑΟΚ ακόμα περισσότερα πράγματα».

Τέλος, για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ Γουίλιαν Μπερμπούδες, με τον οποίο είναι συμπαίκτες στην Εθνική Κολομβίας ο Αμπουίλα είπε: «Είναι ένας παίκτης με αξία, και το ξέρω αυτό επειδή είμαστε και συμπατριώτες και συμπαίκτες στην Εθνική Κολομβίας και θεωρώ ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.