Εκτός Ευρωπαϊκού Λιγκ η Εθνική

«Σαφάρι» στην Ευρώπη ετοιμάζουν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του novasports.gr ο Αλέκος Λεώνης και ο Σωτήρης Δρίκος.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

«Σαφάρι» στην Ευρώπη ετοιμάζουν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του novasports.gr ο Αλέκος Λεώνης και ο Σωτήρης Δρίκος. Οι ομοσπονδιακοί προπονητές έχουν ήδη ετοιμάσει για τον Φεβρουάριο ταξίδι σε Ιταλία και Γαλλία προκειμένου να δουν από κοντά τους Έλληνες διεθνείς που παίζουν εκτός των τειχών.

Οι διεθνείς Τζούριτς, Φράγκος, Παπαδημητρίου, Προύσαλης, Πετρέας και Πελεκούδας θα έχουν διαδοχικές συναντήσεις με τους Λεώνη και Δρίκο οι οποίοι θα μάθουν από πρώτο χέρι την κατάσταση στην οποία βρίσκονται αλλά και τις σκέψεις τους για το προσεχές καλοκαίρι.

Στην διάρκεια του δεκαήμερου ταξιδιού τους οι δύο ομοσπονδιακοί θα έχουν τετ α τετ και με τους προπονητές των Ελλήνων παικτών ενώ θα έχουν την ευκαιρία να επιμορφωθούν παρακολουθώντας από κοντά τις προπονήσεις της Τρεντίνο, της Ναρμπόν, της Μποβέ και της Ραβένα.

Οι διεθνείς έχουν ήδη ενημερωθεί για το ταξίδι των ομοσπονδιακών και απλά και οι δύο πλευρές περιμένουν το ΟΚ της ομοσπονδίας προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι συναντήσεις. Το ταξίδι των ομοσπονδιακών ήταν στα σχέδια τους και για την περσινή χρονιά ωστόσο αναβλήθηκε λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης στην οποία βρισκόταν η ομοσπονδία.

Φέτος η ιδέα φαίνεται να έχει ωριμάσει περισσότερο και σε συνδυασμό με την μη συμμετοχή της Εθνικής στο Ευρωπαϊκό Λιγκ (λιγότερα έξοδα δηλαδή) όλα δείχνουν ότι θα υλοποιηθεί. Η «γαλανόλευκη» θα προετοιμαστεί τον Μάιο για τα μπαράζ πρόκρισης με το Βέλγιο στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και αμέσως μετά θα συμμετάσχει στους Μεσογειακούς αγώνες που θα γίνουν στην Τουρκία.

Αν και εφόσον προκριθεί στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το δεύτερο κομμάτι της καλοκαιρινής προετοιμασίας θα ξεκινήσει Αύγουστο με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πολλά και δυνατά φιλικά παιχνίδια εντός και εκτός Ελλάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.