Η συνάντηση με τους επενδυτές και ο ξεκρέμαστος Καζάζης

Για μια ακόμη χρονιά ο Στέλιος Καζάζης αισθάνεται ξεκρέμαστος στον Παναθηναϊκό,καθώς οι υποσχέσεις της 5ης Ιουλίου στο πρώτο ραντεβού με τον Βλάση Σταθοκωστόπουλο,παρέμειναν υποσχέσεις.

Για μια ακόμη χρονιά ο Στέλιος Καζάζης αισθάνεται ξεκρέμαστος στον Παναθηναϊκό. Οι υποσχέσεις της 5ης Ιουλίου στο πρώτο ραντεβού που είχε τότε με τον Βλάση Σταθοκωστόπουλο, ο οποίος και τον έπεισε να αναλάβει τις τύχες της ομάδας, παρέμειναν υποσχέσεις με το ποτήρι της υπομονής για τον Έλληνα τεχνικό να έχει πλέον ξεχειλίσει.
 
Εδώ και αρκετές μέρες ο Καζάζης είχε εκφράσει την ανησυχία του στην διοίκηση της ομάδας για την απουσία στήριξης και σήμερα εκτυλίχθηκε το πρώτο σοβαρό επεισόδιο του σήριαλ «μένει ή φεύγει ο προπονητής». Το μεσημέρι λοιπόν ο Καζάζης ειδοποίησε τον συνεργάτη του Ματθαίο Φουρτούνα ότι θα πραγματοποιούσε εκείνος την προπόνηση αφού ο ίδιος θα έπρεπε να βρίσκεται σε επαγγελματικό ραντεβού.

Το ραντεβού είχε να κάνει με συνάντησή του τόσο με τον Βλάση Σταθοκωστόπουλο όσο και με τον πρόεδρο του ΤΑΑ Χρόνη Ακριτίδη, τους επενδυτές δηλαδή του τμήματος. Οι τρεις άνδρες κάθισαν μετά από έξι μήνες στο ίδιο τραπέζι προκειμένου να συζητήσουν τις ανησυχίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο προπονητής. Σύμφωνα με πληροφορίες του www.novasports.gr η κουβέντα στο ξεκίνημα πήγαινε καλά αλλά κάπου στη μέση στράβωσε και οι τόνοι ανέβηκαν όταν έπεσαν στο τραπέζι τα ποσά που χρωστάει ο Παναθηναϊκός στον Καζάζη. Τα 74 χιλιάδες Ευρώ που σύμφωνα με τον κόουτς του οφείλει η ομάδα από τις σεζόν 2009-2011, αποτελούν αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο αγκάθι στο θέμα της παραμονής του στην άκρη του πράσινου πάγκου.

Αν σε αυτά προσθέσετε το γεγονός ότι την τρέχουσα περίοδο έχει πάρει και πάλι ελάχιστα χρήματα αλλά το κυριότερο δεν τυγχάνει της ψυχολογικής στήριξης που θα περίμενε ο ίδιος, τότε έχετε την εικόνα που επικρατεί στο τμήμα των «πρασίνων» λίγες ώρες πριν το κρίσιμο τηλεοπτικό ντέρμπι με τον Ηρακλή στην Γλυφάδα το προσεχές Σάββατο. Η κρίσιμη μέρα για το αν ο Καζάζης θα παραμείνει στην άκρη του πάγκου θα είναι η Κυριακή με τον κόουτς να οδηγεί την ομάδα του στο ματς με τον Ηρακλή αλλά παράλληλα να περιμένει άμεσα κάποιες απαντήσεις από την διοίκηση από τις οποίες θα κριθεί το μέλλον του.

Το «θέλω» του Καζάζη είναι να παραμείνει στον Παναθηναϊκό αλλά με τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από τους διοικούντες το τμήμα. Η διοίκηση πάντως του Ερασιτέχνη δεν φαίνεται να κάθεται με σταυρωμένα χέρια και ήδη αναζητεί λύσεις, οικονομικές και όχι μόνο, προκειμένου να κρατήσει τον έμπειρο Έλληνα τεχνικό στον πάγκο.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.