Στίγγας: «Να γίνουμε μαχητική ομάδα»

Να αλλάξει άμεσα η ψυχολογία του Παναθηναϊκού θέλει ο Κάσσανδρος Στίγγας, εν όψει της συνέχειας.

Να αλλάξει άμεσα η ψυχολογία του Παναθηναϊκού θέλει ο Κάσσανδρος Στίγγας, εν όψει της συνέχειας. Ο Έλληνας παίκτης τόνισε πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να αποκτήσουν μαχητικό πνεύμα, ενώ μίλησε και για το ματς κόντρα στον Παμβοχαϊκό.

Αρχικά, τόνισε στην εφημερίδα «Πράσινη»: «Είμαστε πάνω από ενάμισι μήνα στο γήπεδο. Το ζητούμενο πλέον είναι η ψυχολογία. Αν μπούμε με πολύ καλή ψυχολογία στον αγώνα έχουμε πολλές πιθανότητες να τα καταφέρουμε. Πρέπει να γίνουμε μια μαχητική ομάδα».

Σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στον Παμβοχαϊκό δήλωσε: «Ο Παμβοχαϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα και ανταγωνιστική. Παίζει πολύ καλά στα τελευταία ματς, το ρόστερ του αποτελείται από πολύ καλούς παίκτες και είναι μια ευκαιρία να παίξουμε ελεύθερα. Η αναμέτρηση είναι στην έδρα μας, κάτι το οποίο θα μας βοηθήσει στην προσπάθειά μας. Πιστεύω ότι θα δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με αυτό που παρουσιάσαμε στη Λαμία».

Τέλος, ο Στίγγας υπογράμμισε: «Δεν αξίζει αυτή η ομάδα, έτσι όπως είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή να κινδυνεύσει. Διαθέτει καλούς παίκτες και έναν εξαιρετικό προπονητή. Δεν είναι ομάδα για να πέσει. Αντίθετα, μπορεί να παίξει καλά μέσα στο γήπεδο και αυτό θα το δείξουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.