Για 10η συνεχή χρονιά το «Έπαθλο Forthnet» τίμησε τους πρωταγωνιστές (video)

Για δέκατη χρονιάο Όμιλος Forthnet βράβευσε τους καλύτερους αθλητές και τις καλύτερες αθλήτριες στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών στο Βόλεϊ και στο Πόλο, για τη σεζόν 2011-2012, στο πλαίσιο του θεσμού του «Επάθλου Forthnet». Δείτε όλη την εκδήλωση...

Για δέκατη χρονιά, σε μία ζεστή εκδήλωση στο χώρο «Οδός Κασσάνδρας» στο Γκάζι,  ο Όμιλος Forthnet βράβευσε τους καλύτερους αθλητές και τις καλύτερες αθλήτριες στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών στο Βόλεϊ και στο Πόλο, για τη σεζόν 2011-2012, στο πλαίσιο του θεσμού του «Επάθλου Forthnet».

Οι πρωταγωνιστές και οι πρωταγωνίστριες στις πισίνες και στα φιλέ τιμήθηκαν για τις επιδόσεις τους και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, τόσο για την ατομική τους διάκριση, όσο και για τη συνεπή και μακρόχρονη στήριξη και προβολή των δύο αθλημάτων από τον Όμιλο Forthnet, μέσα από το συγκεκριμένο θεσμό.

Την τελετή των απονομών σηματοδότησε, φέτος, η ειδική τιμητική βράβευση του τεχνικού του Ηρακλή, Αντρέι Κράβαρικ, από το Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Forthnet κ. Πάνο Παπαδόπουλο, για τη συνολική προσφορά του στο ελληνικό βόλεϊ.

Από το χώρο του βόλεϊ, την τιμητική τους είχαν οι Μαρκ Ντουσάρμ, Κάταλιν Κις, Άκης Ασπιώτης και Ευαγγελία Μερτέκη. Στο πόλο, διέπρεψαν οι Αλέξανδρος Γούνας, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μανώλης Σολανάκης, Άλκηστις Μπενέκου και Στεφανία Χαραλαμπίδου.

Αναλυτικά ακολουθούν οι αθλητές και οι αθλήτριες που βραβεύτηκαν ως MVP της χρονιάς, αλλά και οι Rookies σε πόλο και βόλεϊ ανδρών και γυναικών, για την αγωνιστική σεζόν 2011-2012:

. Έπαθλο Forthnet Βόλεϊ Ανδρών A1: Μαρκ Ντουσάρμ
. Forthnet Rookie of the Year Βόλεϊ Ανδρών Α1: Άκης Ασπιώτης
. Έπαθλο Forthnet Βόλεϊ Γυναικών Α1: Κάταλιν Κις
. Forthnet Rookie of the Year Βόλεϊ Γυναικών Α1: Ευαγγελία Μερτέκη
. Έπαθλο Forthnet Πόλο Ανδρών Α1: Αλέξανδρος Γούνας
. Forthnet Rookie of the Year Πόλο Ανδρών Α1: Μανώλης Σολανάλης
. Έπαθλο Forthnet Πόλο Γυναικών Α1: Αλεξάνδρα Ασημάκη
. Forthnet Rookie of the Year Πόλο Γυναικών Α1: Στεφανία Χαραλαμπίδου & Άλκηστις Μπενέκου (κατόπιν ισοβαθμίας)

Στο πλαίσιο του θεσμού «Έπαθλο Forthnet», ο Όμιλος Forthnet επιβράβευσε τους τέσσερις καλύτερους αθλητές και αθλήτριες της χρονιάς, δημιουργώντας τις προσωπικές τους ιστοσελίδες και δίνοντας με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα στους φιλάθλους του Βόλεϊ και του Πόλο να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία μαζί τους. Συγκεκριμένα, οι ιστοσελίδες http://www.markdusharme.gr, http://www.katalinkiss.gr, http://www.alexandrosgounas.gr και http://www.alexandraasimaki.gr, που επιμελήθηκε η Διεύθυνση Διαφήμισης και Ψηφιακών Μέσων του Ομίλου Forthnet, περιέχουν φωτογραφικό υλικό και αναλυτικές πληροφορίες για τις επιδόσεις και το αγωνιστικό προφίλ του κάθε αθλητή.

Επιπλέον, στους πέντε «Forthnet Rookies of the Year», τους καλύτερους δηλαδή πρωτοεμφανιζόμενους αθλητές έως 21 ετών, ο Όμιλος Forthnet προσφέρει για τον επόμενο χρόνο δωρεάν broadband ADSL, με την εγγύηση και αξιοπιστία των broadband υπηρεσιών της Forthnet.

Από το βήμα της εκδήλωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Forthnet, κ. Πάνος Παπαδόπουλος σχολίασε την πρωτοβουλία για την ανάδειξη των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών σε βόλεϊ και πόλο:  «Είναι η δέκατη χρονιά απονομής του “Επάθλου Forthnet”. Τιμούμε ξανά τους ανθρώπους και αθλητές που αγαπάμε. Συνεχίζουμε, με αισιοδοξία, να στηρίζουμε όλα τα αθλήματα».

Αξίζει να αναφερθεί, ότι στη διοργάνωση του «Επάθλου Forthnet» πολύτιμοι συνεργάτες και αρωγοί υπήρξαν για ακόμα μία χρονιά η Ένωση Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (Ε.Σ.Α.Π.), η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.), η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.), αλλά και ο «Ειδικός Συνεργάτης Forthnet Group Sports Events», κ. Μιχάλης Τριανταφυλλίδης.

Ο Όμιλος Forthnet, τόσο μέσα από θεσμούς που έχει καθιερώσει, όπως είναι το «Έπαθλο Forthnet», όσο και μέσα από τις χορηγικές του δράσεις, υλοποιεί τη στρατηγική του για στήριξη του ελληνικού αθλητισμού, επαγγελματικού και ερασιτεχνικού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.