Ολυμπιακός-Παμβοχαϊκός, ρεβάνς ή επανάληψη (NS7-18.00);

Από την περσινή περίοδο έχουν ανοικτούς λογαριασμούς. Η ομάδα του Ολυμπιακού «χαμογέλασε» στο Κύπελλο της Σύρου, αλλά ο Παμβοχαϊκός ήταν αυτός που ...γέλασε τελευταίος αποκλείοντας τους «ερυθρόλευκους» στον δρόμο για την τρίτη θέση.

Από την περσινή περίοδο έχουν ανοικτούς λογαριασμούς. Η ομάδα του Ολυμπιακού «χαμογέλασε» στο Κύπελλο της Σύρου, αλλά ο Παμβοχαϊκός ήταν αυτός που …γέλασε τελευταίος αποκλείοντας τους «ερυθρόλευκους» στον δρόμο για την τρίτη θέση. Ολυμπιακός και Παμβοχαϊκός λοιπόν θα βρεθούν την Παρασκευή το απόγευμα (NS7-18.00) στο φιλέ της Volleyleague στο πιο σημαντικό παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής η αυλαία της οποίας ανοίγει αύριο στο «Μελίνα Μερκούρη» (διαιτητές Βαρθαλίτης, Φραγκάκης). Η αναμέτρηση έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα για τον Τζέρι Ποτότσνικ, καθώς στο πρώτο του εντός έδρας ματς ως παίκτης του Ολυμπιακού, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την περσινή του ομάδα, αλλά γενικά είναι ένα παιχνίδι το οποίο με βάση τα περσινά δεδομένα αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Στη Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 και στα πέντε επίσημα παιχνίδια (κανονική διάρκεια, προημιτελικός Κυπέλλου και play offs για τις θέσεις 3-4) που τέθηκαν αντιμέτωποι Ολυμπιακός και Παμβοχαϊκός, έλυσαν τις διαφορές τους στο τάι μπρέικ (υπήρξαν και άλλα πέντε φιλικά που έληξαν ισόπαλα 2-2!!!, ενώ το 6ο φιλικό και το μοναδικό που έληξε με 2-1 σετ ήταν το τελευταίο ματς του Γιάννη Καλμαζίδη στον πάγκο του Ολυμπιακού).
 
Βέβαια, όπως επεσήμανε με χαμόγελο ο Δημήτρης Καζάζης «είναι δύο διαφορετικές χρονιές και ήδη φέτος έχουμε παίξει δύο φιλικά παιχνίδια στα οποία έχουμε κερδίσει με 3-1 και 3-0, οπότε ελπίζω να τριτώσει το καλό για μας». Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή το αν θα χρησιμοποιήσει ή όχι τον Γιώργο Στεφάνου (απουσίαζε από το ματς κόντρα στην Λαμία) και πέρα από τις παραδόσεις και την προϊστορία ζήτησε προσοχή από τους παίκτες του. «Είναι ο πρώτος αγώνας που θα δώσουμε στην έδρα μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι πολύ καλή ομάδα, προέρχεται από ένα άτυχο αποτέλεσμα και θα έρθει στο Ρέντη να παίξει ελεύθερα και χωρίς άγχος. Για αυτό επιβάλλεται να δείξουμε αποφασιστικότητα από το πρώτο σερβίς καθώς η εξέλιξη του παιχνιδιού θα εξαρτηθεί από την δική μας απόδοση. Σίγουρα δεν είμαστε, όπως όλες οι ομάδες, πανέτοιμοι αλλά βρισκόμαστε σε καλό αγωνιστικό επίπεδο», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Όλοι μας, αναμένουμε και την προσέλευση των φιλάθλων μας. Η συμπαράσταση τους θα βοηθήσει τους παίκτες μας να φτάσουν στη νίκη, όπως συνέβη και την πρώτη αγωνιστική στη Λαμία». Στο στρατόπεδο του Παμβοχαϊκού, η εντός έδρας ήττα από τον Μίλωνα λογικό είναι να έχει επηρεάσει την ομάδα, ωστόσο όπως ξεκαθάρισε ο Νίκος Ζαλμάς (δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα) περιμένει να δει τους παίκτες του να αντιδρούν.

«Εγώ περιμένω να δω την ομάδα μου να είναι πιο ανταγωνιστική μέσα στο γήπεδο. Να αρχίσουν να μας βγαίνουν πιο βολεϊμπολικά πράγματα και κυρίως να βγαίνει σιγά, σιγά στα παιχνίδια και η δουλειά που έχουμε κάνει», είπε χαρακτηριστικά, ωστόσο όπως επεσήμανε: «Οι δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα έχουν να κάνουν με το ότι είναι ένα εντελώς διαφορετικού επιπέδου ματς στο οποίο για να είμαστε ανταγωνιστικοί πρέπει να λειτουργήσουμε καλά σε όλους τους τομείς. Πρέπει να κάνουμε μία πολύ καλή εμφάνιση. Ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται πιο έτοιμος από εμάς, αλλά η συνέχεια θα δοθεί μέσα στο γήπεδο». Τα εισιτήρια του παιχνιδιού θα διατίθενται πριν από την έναρξή του από το εκδοτήριο του κλειστού γυμναστηρίου Ρέντη, ενώ όπως και πέρσι έτσι και φέτος αναμένεται να βρεθούν και οπαδοί του Παμβοχαϊκού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.