1η Μαΐου στην Πάτρα ο 3ος αγώνας

Τελευταία πράξη ή παράταση της αγωνίας για Παναθηναϊκό και ΕΑ Πατρών; Η απάντηση θα δοθεί αύριο το βράδυ, μετά το πέρας της αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων, που θα συναντηθούν στο κλειστό της αχαϊκής ομάδας (19:30), στον τρίτο αγώνα της σειράς των πλέι άουτ.

Τελευταία πράξη ή παράταση της αγωνίας για Παναθηναϊκό και ΕΑ Πατρών; Η απάντηση θα δοθεί αύριο το βράδυ, μετά το πέρας της αναμέτρησης μεταξύ των δύο ομάδων, που θα συναντηθούν στο κλειστό της αχαϊκής ομάδας (19:30), στον τρίτο αγώνα της σειράς των πλέι άουτ. Ο Παναθηναϊκός προηγείται με 2-0 στις νίκες και με τρίτη επιτυχία εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στην Α1, εις βάρος της αχαϊκής ομάδας. Αν όμως η ΕΑΠ μειώσει, η σειρά αποκτά νέο ενδιαφέρον. Σε κάθε περίπτωση, άπαντες στον πελοποννησιακό σύλλογο ευελπιστούν ότι ο δρόμος παραμένει μακρύς.
«Σίγουρα, πλέον, είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά πιστεύω ότι την Τρίτη μπορούμε να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό και να μειώσουμε σε 2-1» δήλωσε ο τεχνικός της ΕΑ Πατρών, Αντώνης Γεράνιος. «Η ομάδα μέρα με την μέρα ανεβάζει την απόδοσή της και θεωρώ ότι θα είμαστε καλύτεροι μέχρι την Τρίτη, ώστε, σε συνδυασμό με το πλεονέκτημα της έδρας μας, να πάρουμε τη νίκη και να πάμε στην Αθήνα για να παλέψουμε για την παραμονή μας».
Στο «αντίπαλο στρατόπεδο», οι αθλητές του Παναθηναϊκού ευελπιστούν ότι θα τελειώσουν αύριο τη σειρά. Όπως υπογράμμισε ο Κάσσανδρος Στίγγας, «θέλουμε να τελειώσουμε τη σειρά στο τρίτο παιχνίδι. Αυτή είναι η μοναδική μας σκέψη και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το πετύχουμε. Αν παίξουμε όπως στο πρώτο παιχνίδι, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Η ΕΑΠ παίζει το τελευταίο της χαρτί κι η αλήθεια είναι ότι στο Μετς έπαιξε καλύτερα απ’ ότι στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο νομίζω ότι εμείς της δώσαμε δικαίωμα να ελπίζει κι αυτό δεν πρέπει να το επαναλάβουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.