Η ΕΣΑΠ βράβευσε τους χορηγούς της

Παρουσία του υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου, εκπροσώπων των ΤΑΑ, αθλητών, διαιτητών και εκπροσώπων του Τύπου η ΕΣΑΠ τίμησε τους μεγάλους χορηγούς και τους υποστηρικτές του πρωταθλήματος Volley League Πάμε Στοίχημα και συμβολικά έκοψε την πίτα για το 2018.

Παρουσία του υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου, εκπροσώπων των ΤΑΑ, αθλητών, διαιτητών και εκπροσώπων του Τύπου η ΕΣΑΠ τίμησε τους μεγάλους χορηγούς και τους υποστηρικτές του πρωταθλήματος Volley League Πάμε Στοίχημα και συμβολικά έκοψε την πίτα για το 2018. 

Ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος αφού καλωσόρισε τους καλεσμένους ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη για την πολύτιμη βοήθεια του συνολικά προς το βόλεϊ αλλά και για τη μεσολάβηση του στη συμφωνία της ΕΣΑΠ με την ΕΡΤ για τις μεταδόσεις των αγώνων του πρωταθλήματος και μάλιστα παρουσία του διευθυντή αθλητικής ενημέρωσης της ΕΡΤ Γιώργου Λυκουρόπουλου στο πρόσωπο του οποίου τιμήθηκε και η κρατική τηλεόραση. 

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ αναφέρθηκε στη νέα εποχή παραγωγικής συνεργασίας με την ΕΟΠΕ και έκανε αναφορά στη σημασία της κεντρικής χορηγίας με την ΟΠΑΠ Α.Ε. που είναι ο μεγάλος χορηγός, την Βίκος Α.Ε. αλλά και είκοσι συνολικά εμπλεκόμενες εταιρείες βραβεύοντας κάθε μία ξεχωριστά.

«Οι χορηγοί είναι το αίμα μας»

«Ο ΟΠΑΠ, η ΕΡΤ και οι υπόλοιποι χορηγοί μας είναι το αίμα μας και με την πολύτιμη βοήθεια τους μπορούμε να ζούμε. Προσπαθούμε να τους αποδεικνύουμε πως τα χρήματα που μας δίνουν είναι ανταποδοτικά. Δεν είμαστε απλοί διαχειριστές. Προσπαθούμε να μανατζάρουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το προϊόν και να βγάλουμε το βόλεϊ δυνατό μέσα από την κρίση. Η ΕΣΑΠ θα καθιερώσει την ετήσια βράβευση των χορηγών της ως ελάχιστο φόρο τιμής σε όσα μας προσφέρουν», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος.

Καραμπέτσος: «Θέλω να δω το άθλημα να πετυχαίνει»

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ είπε από την πλευρά του: «Ηταν δεδομένο πως θα είχαμε άριστη συνεργασία με την ΕΣΑΠ διότι προέρχομαι από το βόλεϊ και την διαιτησία και θέλω να δω το άθλημα να πετυχαίνει. Δε μπορώ να στρογγυλοποιήσω την κατάσταση στην ΕΟΠΕ και δεν έχει σχέση με τα ωραία που ακούμε από την ΕΣΑΠ. Πρέπει να σώσουμε την ΕΟΠΕ και να αλλάξουμε το βόλεϊ. Ευχαριστώ τον υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη για τη βοήθεια που μας έχει προσφέρει και που θα μας προσφέρει στο μέλλον».

Bασιλειάδης: «Μην αφήσουμε το ποδόσφαιρο να καταστρέψει το βόλεϊ»

Ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ΕΟΠΕ, εξήρε το έργο του προέδρου της ομοσπονδίας Γιώργου Καραμπέτσου, υποσχέθηκε να βοηθήσει όσο μπορεί την ΕΣΑΠ και έστειλε μήνυμα στην κοινότητα του βόλεϊ να μην μιμηθεί και να μην ακολουθήσει τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Αποκάλυψε μάλιστα πως εντός των ημερών θα υπάρξει και σύσκεψη για την διοργάνωση του φάιναλ-4 του κυπέλλου ανδρών. Δήλωσε μεταξύ άλλων: «Εχουμε δώσει πολλές μάχες παρέα με την ΕΟΠΕ και την ΕΣΑΠ για το καλό του βόλεϊ. Δυστυχώς τα περιθώρια ελιγμών δεν είναι μεγάλα. Από κοινού επεξεργαζόμαστε ένα νέο πλαίσιο πάνω στο οποίο θα λειτουργήσει καλύτερα το άθλημα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα το εντοπίζουμε στην ΕΟΠΕ. Είμαστε τυχεροί που η ΕΟΠΕ στην πιο δύσκολη στιγμή της έχει πρόεδρο τον Γιώργο Καραμπέτσο. Φέρνει τρελές ιδέες για να σώσει την ομοσπονδία. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση αλλά μαζί το παλεύουμε. Λόγω των συνδρομητικών καναλιών το βόλεϊ και το μπάσκετ αποκόπηκε από την ελληνική κοινωνία με καταστροφικά αποτελέσματα στην ανάπτυξη τους. Η παρουσία της ΕΡΤ ανοίγει δρόμους και ελπίζω πως θα ανανεωθεί η συνεργασία για τα επόμενα χρόνια. Δώστε έμφαση στην ανάπτυξη του αθλήματος και στους Ελληνες αθλητές. Ζούμε περίπλοκες καταστάσεις. Απευθύνομαι σε βόρειους και νότιους: Μην αφήσουμε το ποδόσφαιρο να καταστρέψει το βόλεϊ. Τις επόμενες ημέρες θα πάρουμε αποφάσεις για το φάιναλ-4».

Το φλουρί σε Βασιλειάδη και Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας έπεσε στον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη ο οποίος με την σειρά του το αφιέρωσε στα ΤΑΑ. Ακολούθησε νέα κλήρωση και το φλουρί πήγε στο ΤΑΑ ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης που κέρδισε δώρο δωρεάν μπάλες για τη σεζόν 2018-19. Την εκδήλωση επιμελήθηκαν και παρουσίασαν τα στελέχη της ΕΣΑΠ Έφη Μπούρα (Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων) και Βασίλης Παπαγεωργίου (Υπεύθυνος Marketing). Κατά τη διάρκεια της βραδιάς βραβεύτηκαν: Ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης, ΟΠΑΠ Α.Ε, ΕΡΤ, BLUE STAR FERRIES, AEGEAN AIRLINES, CARTRIDGE WORLD, GENIUS SPORTS, DATA PROJECT, FAIRPLAY, SPONSOR VALUE, ELDICO SPORT, PROMOSPORT, INA TV, ASSET OGILVY ENTERTAINMENT, PHARMA SWISS HELLAS, ΚΑΡΑΒΙ ΣΧΟΙΝΙΑΣ, ΖΕΥΣ ΕΠΑΘΛΑ, ΒΙΚΟΣ,  EUROMEDICA, ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ, EVROSILK.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας