Μαρούλης: “Παραχαρήκαμε…”

Μπορεί να μην κατέκτησαν τον Κύπελλο, αλλά οι παίκτες της Λαμίας χάρηκαν την πορεία μέχρι τον τελικό, όπως υποστήριξε ο αρχηγός ομάδας, Θάνος Μαρούλης.

Αποστολή στη Σύρο, Παντελής Λώλης
Μπορεί να μην κατέκτησαν τον Κύπελλο, αλλά οι παίκτες της Λαμίας χάρηκαν την πορεία μέχρι τον τελικό, όπως υποστήριξε ο αρχηγός ομάδας, Θάνος Μαρούλης.

«Μπήκαμε δυνατά στον αγώνα, αλλά ο Ηρακλής έδωσε το 100% των δυνατοτήτων του. Θα μπορούσαμε να είχαμε κοντράρει το ματς περισσότερο, όμως και στα τρία σετ είχαμε από ένα κενό. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, και μετά ήταν δύσκολο να επανέλθουμε. Χαρήκαμε πολύ, παραχαρήκαμε θα έλεγα, αφού κοιτάξαμε πιο πολύ τη γιορτή. Αφιερώνω την πορεία της ομάδας μου στην οικογένεια που είναι δίπλα μου και σε έναν έναν στους συμπαίκτες μου χωριστά, γιατί κάνουμε τα πάντα για την πάρτη μας».

Ο τεχνικός της Λαμίας Δημήτρης Ανδρεόπουλος, χαρακτήρισε δίκαιη την επικράτηση του Ηρακλή και ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Σύρου…

 «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Βλέποντάς τα αισθάνθηκα υπερήφανος ως προπονητής. Ο Ηρακλής κατέκτησε δίκαια το Κύπελλο. Οι άνθρωποι της Σύρου μας αγαπάνε πολύ, αισθανόμαστε την φιλοξενία και ζεστασιά τους κάθε φορά που ερχόμαστε εδώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.